perjantaina, huhtikuuta 17, 2009

Laumanvaihdoksia

Laumojen kokoonpano muuttui. Kolmen naaraan vatsassa potkitaan ja ensimmäiset mahdolliset synnytyspäivät senkun lähenevät. Mammat Kikkare, Brianda, Violetta ja Milla erotettin uroksista ja laitettiin asumaan keskenään. Pet Exposta mukaan tullut Tara asuu mammojen kanssa vielä toistaiseksi. Eukkolaumaan en Taraa henno laittaa, kun eukot kurittaisivat kuitenkin uutta lauman jäsentä. Tosin tällä hetkellä Tara kiusaa tiineitä... Toisaalta hyvä, että pitää niitä vähän liikkeessä, kun muuten makaavat vain pää pellettikipossa... Eiköhän nekin jo pikkuhiljaa kaverustu.

Urospoikaset joutuivat nyt Oikean Miehen laumaan. Karbiini on pistänyt pikkupoikia ojennukseen, kun ovat keskenään asustaneet ja kukkoillet toisilleen. Sielläkin jahtaaminen ja astumisyritykset ovat jo laantuneet ja meno näyttää sopuisalta.

Peruaaniuros Fridolin von der Quieker Ranch, Frido, lähti meiltä dramaattisesti. Ikimuistoisesti. Impaktori tuotiin takaisin Leenalta, missä se oli ollut astutuslainassa ja oltiin puheltu Frido voisi heille muuttaa. Ridgeback ajatuksissa tietenkin. Leena pitelee Fridoa sylissään ja Frido puraisee niin lujaa, että veri juoksee valtoimenaan. Frido merkitsi itsellensä uuden omistajan ja vaihtoi kotia.

Impaktori muutti asumaan Messinan kanssa ja jotain sutinaa siellä on tapahtunut. Messinan takapuoli on ihan töhnäinen.

Apupalalla ja Alkupalalla oli kiima yhtäaikaa. Arttu oli luonnollisesti onnensa kukkuloilla astuessaan molempia naaraita kilpaa. Alkupala astui vielä Apupalaa... Pelkäsin jo vanhan herran sydämen puolesta, mutta hyvin näytti jaksavan. ;) Seuraavan päivän Arttu tosin vietti pääasiassa nukkuen.

Brianda, Violetta ja Milla synnyttävät oletettavasti huhti-toukokuun vaihteessa tai vähän sen jälkeen. Kikkare synnyttää luultavasti touko-kesäkuun vaihteessa. Messinan ja Palojen laskettu aika olisi kesäkuun loppupuoli.

Jänskää, eiks ni?
.

Ei kommentteja: