keskiviikkona, lokakuuta 28, 2009

Vihdoinkin Barbaari!

Barbaarista sain viihdoin hyvän kuvan. Tai no samaan aikaan Artun kanssa kuvattu, mutta on ollut hieman hoppua saada loputkin kuvat (Milka ja pienet, Tara ja pienet, Potkis, Gangsteri, Artturi, Arttu, Valnut ja Sankari) käytyä läpi ja laitettua nettimuotoon.

Päästiin Barbaarin kanssa lehteenkin! Meidän paikallislehti teki jutun Barbaarista. Tai siis kuvittelin että tekee, siitä tulikin enemmän mun henkilökuva, mut mjoo... Ehkä ihmisiä kiinnostaa ihminen kasvatuksen takana eikä marsu. Toimittajaparalla kyllä meni hetki toipuessa kun näki marsulan. Unohdin sille puhelimessa mainita, että näitä tosiaan on enemmän kun pari. Onneksi ei ollut allerginen.



Mahdolliset tulevaisuuden suunnitelmat vielä olis käydä Ruotsissa saalistamassa serti, jotta voisi olla myös Ruotsin valio. Barbaari on kerännyt myös kivasti pisteitä tämän vuoden VV jahdissa, joten joku VV arvonimikään ei ole ehkä poissuljettu. Mutta niin kauan kun ei toisten pisteitä tiedä, ni voi vaan arvailla. Grand Galakin on vielä käymättä, tosin sieltä minkään BIS sijan voittaminen voi olla kiven alla, Hiippari on Barbaarista yhdessä näyttelyssä jo ohi mennyt, että meidän elukoista paras voi olla myös joku muu... No jos realistisuuteen palataan, niin toinen kasvattajakatselmointi on Lemmikkimessuilla ensi viikonloppuna. Jos hyvin käy, niin sen jälkeen enää pienen paperinpyörittelyn jälkeen mulla olis kasvattajanimi!
Siinä olisi sitten muokattavaa tuohon kuvan tekstiin. ;)
.

Ei kommentteja: