maanantaina, maaliskuuta 09, 2015

Uusi pitkisprojekti

Mulla on ollut silloin tällöin pitkiksiä nyytitettävänä. Niiden kasvatus ei kiinnosta, mutta haluan jotain näperreltävää. Pitkään aikaan ei mitään ole ollutkaan, mutta nyt tuli Saijalta sievä texel goldenagouti uros. En mä ollut ajatelliut tämmöistä nyt lainkaan oikeesti, muta olihan se nyt sen näköinen, ettei tässä muuta vaihtoehtoa ole, kun ottaa tämä paijattavaksi. <3 p="">

Moonshine = Muntsi

Kaikkeen se Muntsi nyt sitten joutuukin. Aino tahtoi Muntsin syliin. Tosin monta kertaa koitettiin, kun Aino laski sen maahan kun "se kutittaa". :D Pikkiriikkiset kynnet tuntuivat sukkisten läpi.


Keittiön lattialla oleva häkki on ihan selkeä Auni-magneetti. Aunin kun vetää pois häkin luota, niin ei mene montaa sekunttia, kun pieni mittarimato on siinä jälleen. Toivottavasti oppii olemaan pelkäämättä. :D


Muntsin alusina on tällä hetkellä pyyhkeet. Katsotaan mitä tulevaisuudessa. Purua en sisälle halua, joten vois varmaan hommata puupellettejä, kunhan pikkuiset tassut kasvavat vähän isommaksi.


Rekisteröintejä
Lahden näyttelyssä tuli mahdollisuus myös rekisteröintiin, joten tässä taas itselleni omaksi muistinvirkistykseksi numerot muistiin.

Maailman Skywalkeri M105-15
Maailman Malttamaton Muurari M106-15
Maailman Vaalipiiri M107-15
Maailman Wienerleipuri M108-15
Maailman Xylofonitaituri M109-15
Maailman Yhteinen Kilometri M110-15
Maailman Änkkäri M111-15
Wallhamra EJ Sabrina M112-15
Wallhamra EI Karisma M113-15
Moonshine M114-15

Taas lisää vaikeuksia päättää näyttelyyn lähteviä, kun on noita tuoreitakin rekkaroitu. Pari pääsee kyllä juhlanäyttelyyn. :)

2 kommenttia:

Laura Karvinen kirjoitti...

Todella suloinen<3 Tekisitko 10 parasta marsu blogia mutta jos ei löydy kymmentä nii 5 parasta marsu blogia?

AidaD kirjoitti...

Kyllähän marsublogeja aika paljon löytyy, mutta aktiivisia kirjoittelijoita on aika vähän. Tuossa oikeassa reunassa alhaalla on listassa viimeisimpänä päivitettyjä marsu (ja eläin) aiheisia blogeja.