lauantaina, kesäkuuta 26, 2010

X-poikue syntyi!

Hiippari synnytti vihdoinkin!! Juhannusaattona noin 23.20 alkoi synnytys.
Huhhuh.

Eka oli ihan täydellinen naaras. Se oli (Hiipparin kokoon nähden) ihan järkyttävän iso. 117g ei kuulosta pahalle, mutta kun Hiipparin normaalipaino on 800g. Se supisteli, supisteli, supisteli ja supisteli. Tajusin, että nythän se on jo isosti pihalla ja tartuin poikasesta kiinni. Hiippari pomppas vähän eteenpäin ja sit poikanen tuli lopultakin ulos. Se hengitti. HUH. Nappasin Jämän pois häkistä ja vein sen Mikalle. Sillä välin tää poikanen oli lakannut hengittämästä ja haukkoi vaan henkeä. Yritin elvyttää (puhaltaa ja ), mutta näköjään sen Jämän kuskaamisen verran liian myöhään.

Toisen poikasen kanssa kävi melkeen sama juttu, mutta nyt en puhaltanu ensiks, vaan imasin pikkuisen ja sit se alkoi röhisemään ja rohisemaan. Heiluttelin ja hieroin vielä hetken ja sit kun se rupesin tokenemaan, niin annoin sen Hiipparille, joka tohkeissaan nuoli mun sormet ennekun tajus, että se poikanen oli vieressä. Tää toinen on ihan yhtä suuren tuntuinen kädessä, en punninnu vielä.

Eli toistaiseksi kaksi maailmassa ja yksi elossa. Hiippari on uupunut, mutta nuolee poikasta tosi tohkeissaan. Ja pieni mönkii.

Mä tärisin pitkään.

Mut onko tämä nyt sitten X vai Y poikanen? Jazzarin olis ollu X poikue, mut nehän ei koskaan syntyneet. Lasketaanko se X poikueeksi, kun oli kuitenkin ihan päivistä kiinni niiden syntyminen... Hmm... Tein päätöksen, että X tämä on, koska Jazzarin poikaset ei syntyneet. Se tiineys päätyy epäonnistuneiden tiineyksien tilastoon vain...

Aamutuimaan sitten katselin poikasta tarkemmin, kun se oli kuivanut. TSIISUS! Toi poikanenhan on ihan täydellinen! Mä oon ihan liekeissä! Se on niin upea ettei mitään rajaa. Nyt ainakin on kaikki rusetit ihan linjassa, harjat on ihan piikkisuorassa ja jokaisen harjan välissä on runsaasti turkkia. Korvat on hyvät jo nyt. Suuret hämmentyneet silmät (nätit kun mitä) ja sievä pyöreä pää. NIIIIIIN hieno. WOW. Siis huhhhuh!

Poitsu lähtee Nordiciin mukaan, kun on se vaan niin... hieno... Wooouu. Laitoin aamulla facebookiinkin tilapäivityksen, että Nordic abys should be shaking now. :D Toivotaan, etten iloitse nyt liian aikaisin. Mut lupaava pentu tuo on.



Ei kommentteja: