maanantaina, joulukuuta 19, 2011

Ennätyksiä

Olin ehkä reippaampi kun ikinä aiemmin. E-, F- ja G-poikueiden paperit lähtivät postiin rekisteröitäväksi tänään ja G-poikuehan syntyi torstaina. Hurjaa. Kerrankin mulla on paperit annettavana samalla kertaa kun poikanen muuttaa pois!

E-poikueen pennut ovat kunnostautuneet benji-hypyissä. Tosin ovat unohtaneet sen narun. E-pennut asuvat siis puuhäkin keskimmäisessä häkissä noin 120cm korkeudella maasta. Sieltä black poika meinasi joutua Laten ruuaksi viime viikolla. Ihmettelin että mitä se Late tassuttelee keittiössä kovin levottomasti, huutelin sitä luokse ja se keittiön ovella kääntyy vielä katsomaan marsulan suuntaan ja tulee luokse vasta sitten. Menin sitten katsomaan ja kuulin sitä marsunpoikasen missä mamma -kutsuhuutoa... Lattialta... Siinä se perhana tapitti marsulan matolla vastaan ja pakeni apupöydän alle kun näki mut. Sain sen pyydystettyä ja näytti ihan hyvinvoivalta.

Menee kolme päivää ja jälleen kuuluu hätääntynyttä poikasen kutsuhuutoa. Mika löytää heinäpussin takaa E-poikueen tytön... Huoooh... Poikanen näytti uupuneelta, joten juotettiin sille ensitöiksi vettä (ja joi janoisesti) ennen häkkiin laittamista.

Meillä oli karkulaisia Barbaari, Pala ja kaksi ensimmäisen I-poikueen poikaa sillon vanhassa kämpässä 2009. Nyt tänä syksynä Mytty ja nämä kaksi nuorta hurjapäätä loikkivat lattialle.

Pysyisivät vaan häkissä, ni mulla olis turvallisempi olo.

Ei kommentteja: