maanantaina, helmikuuta 20, 2012

Lahti 18.2.

Lahden näyttelyssä käytiin ja tällä kertaa tulokset löi oikein ällikällä.

Meidän suklaapoika Camelot Castle sai sertin! Suklaa-aby saa sertin! WTF!?! Mutta totta se on. Onhan se Castle hieno uros, mutta jotta serti ihan annetaan... Wow. Ja kaiken lisäksi se sijoittui sillä tuomarilla vielä luokan toiseksi ja Hiippari oli kolmas. Hiipparikin sai sertin, joten ei voi olla mikään "nice-try-chocolate" sääliserti, koska se kehui Hiippariakin tosi paljon. Suklaaserti! Huh.
Mitään tekemistä Castlen kasvatuksen kanssahan mulla ei ole, koska Castle ei ole mun kasvatti alkuunkaan vaan se on brittituonti. Viimenäyttelyssä kuma omakasvattisuklaalle ja nyt serti suklaalle. Pitäisköhän uskaltautua noita omakasvattisuklaita roudaamaan näyttelyihin enemmän? Katsonkohan mä noita suklaita kriitisemmin kun näitä muita? Olen esittänyt näyttelyissä suklaita nyt yhteensä neljässä näyttelyssä. Eki vuosi sitten, Mörri ja Aamori vuosi sitten, Arpakaveri kuukausi takaperin ja nyt Castle. Olin ilmottanu Amatöörinkin, mutta Impaktori oli päättänyt laajentaa Amatöörin takarusetin keskustaa hampaillaan sillain nätisti 2cm raidan sivuttain. Amatööri jäi kotiin kasvattamaan perskarvojaan takaisin.

Mutta muut tulokset vielä. Mestari ja Disasteri oli ekaa kertaa näyttelyissä ja eivät kyllä olleet edukseen. Pelotti ja pyörivät ja Mestarikin on vähän turhan hoikka näyttelyitä ajatellen. Mestari menikin nyt urokselle, että ihan tarkoituksella sitä ei ole lihotettu näyttelymassaan. Disasterinkin massankasvatus on kesken pentujen jäljiltä, mutta jotenkin harmi, että se on jäänyt niin pienikokoiseksi näin muuten. Isompi olisi näyttävämpi.

Herra X sai sertin ja oli ROP2+kuma toisella tuomarilla ja ROP1+serti+BIS4 toisella. Jihuu! Herra X käyttäytyi nyt huomattavasti paremmin kun aiemmissa näyttelyissä. :)
Hiippari oli ROP1+serti toisella ja luokan kolmas+serti toisella.
Diileri oli ROP2+serti. Diilerillä onkin nyt kolme sertiä kasassa, mutta se on vielä baby, joten odotellaan että kasvaa avoimiin luokkiin. Diileri on meidän suurin toivo Juhlanäyttelyyn, jossa on Junnuille oma BIS.

Särmäri oli pet luokassa ja sai 100p! Tosin brittisedät antoivat pisteitä rennon letkeästi likimain kaikille sata. Mutta PPM pöydässä Särmis-mussu oli ykkönen!!! Särmäri PPM1 ja tämähän tarkoittaa sitä, että meidän marsula sai toisen Eliitti-petin! Särmärin emä Marsesteri on näyttelyistä eläköitynyt GP EPET, joten Särmis seuraa emän tassunjälkiä.

Marsesteri näytti mustasukkaiselta kun Särmäriä ja Camparia valmisteltiin perjantaina näyttelyyn. Marsesteri kuuli kun kuljetusbokseja laiteltiin valmiiksi ja se tähysti mökin päällä ja vuorotellen kerjäsi häkin reunalla huomiota. Särmäri ja Campari pestiin, niin Marsesteri haisteli niitä ja tuli kerjäämään huomiota häkin reunalle. Kynsiä, tassuja ja korvia puunatessa Marsesteri taas hengaili häkin reunalla. Joka kerta kun mä pyydystin Särmistä tai Camparia häkistä, ni Marsesteri oli tiellä. Se koitti kovasti ängetä sieltä syliin. (Särmis ja Campsu ei halunneet tulla.) Sama näyttelyaamuna, häkin mustavalkoisista kaikki muut hipsii karkuun ja jatkaisivat uniaan, mutta Marsesteri yrittää päästä syliin. Marsesteri jäi roikkumaan siihen häkin reunalle ja puiputteli vielä perään, kun poistuin marsulasta.
Se olisi halunnut mukaan.
Koitin selittää, että sä olet nyt ansaitulla eläkkeellä.
EPJY-PET11 GP EPET Marsesteri

Ei kommentteja: