torstaina, toukokuuta 02, 2013

Kaikki Lempäälään!!!



Lempäälässä on marsunäyttely 11.5 järjestäjänä Pirkanmaan Nakertajat ry.

Mun firmalla on siellä myös myyntipiste, josta saa jyrsijöille laatumurkinaa sekä tällä kertaa ihania ihmisille tarkoitettuja hemmottelutuotteita. Hih. Eli äitienpäivälahjaa ei kannata ostaa vielä, koska multa löytyy TISMALLEEN äideille sopivia lahjoja.

Ulkomuotoluokat ja pet löytyy, molemmat. Mun kasvateilla meni Hämeenlinnassa niin HURJAN hienosti, että toivoisin ihmisten tulevan näyttelyyn uudelleenkin. :)

Mitäs sinne näyttelyyn piti taas muistaakaan:
- Ilmoittautuminen pet-näyttelyyn on hyvin helppoa. Sähköpostiin kirjoitetaan marsun sukupuoli, nimi, ikä ja omistaja. Jos tahtoo, niin voi laittaa vielä rodun ja värinkin.
- Marsun kynnet leikataan, korvat puhdistetaan, rasvarauhanen pestään, joskus voi olla paikallaan pestä koko marsu. Ulkomuotoluokkaan karkeakarvaisen pesu tehdään pari viikkoa ennen näyttelyä.
- Marsulle tehdään kotona omatoiminen terveystarkastus vielä näyttelyaamuna, koska marsun tulee olla näyttelykunnossa.
- Näyttelyaamuna ilmoitaudutaan aulassa, eläimet arvostellaan luettelossa olevan numerojärjestyksen mukaisesti. Omistajan tulee huolehtia itse, että marsu tuodaan arvosteltavaksi, koska marsuilla ei ole assistentteja. Kun kaikki marsut on arvosteltu seuraa palkintojen jako. Ennen palkintojen jakoa ei kannata poistua, vaikka tuntuisikin arvostelun menneen huonosti. Erikoispalkintoja ja muita voi tippua aina. :)

Rohkeasti mukaan! Näyttelyissä on mukavaa!

4 kommenttia:

Janette kirjoitti...

Tulossa ollaan ja ilmoitettu jo 2 tyttöä on=) Kolmas ei ole viä tolloin 2kk,jää kotiin,muuten olisi mennyt AINAKIN Pettiin=D

Jasmin kirjoitti...

monelta toi näyttely alkaa? Olisi kiva tulla katsomaa :)

Nea kirjoitti...

Me ollaan tulossa sun kasvattien kanssa ! (: Toinen menee umliin ja kummatkin pettiin (:

AidaD kirjoitti...

Hyvä Nea ja J.L!!!

Jasmin, yleensä näyttely alkaa kymmenen aikaan ja kestää jonnekin viiteen. Kannattaa tulla kurkkaamaan, kivaa on. :)