maanantaina, kesäkuuta 22, 2015

A-himmyjä

Isä Maailman Vanhin Mysteeri ja emä Maailman Onnen Jemmari. Mä oletin, että Jemmari synnyttäisi vasta pidemmän ajan päästä. Siitä on neljä päivää, kun mä siirsin sen pois Valtsun luota. Hyvä, että siirsin. Se antoi turpaan kaikille abyille omassa laumassaan suurinpiirtein ottamatta askeltakaan. Aika voimakas ego, kun abyt lentää pitkin seiniä jo Jemmarin katseen voimasta.

Ai poikaset? Edellisessä poikueessahan kävi huonosti ja syntyi uros ja naaras, jotka kuolivat jostain syystä molemmat. Jemmari ei huolehtinut niistä ollenkaan, joten nyt mä olen tarkempana ja tuon ne sisään heti, jos näyttää siltä, että ei tälläkään kerralla niitä hoida.

Tässä on ihanaakin ihanampi naaras! Tämä jää kotiin.

 Mitä ihmettä tämän turkille on tapahtunut?!? Tällä supersuloisella naaraalla on kaksi "rusettia" pyllyn päällä. :D Sanomattakin selvää, että tämä kaveri on myynnissä.

Emo Maailman Onnen Jemmari on myös myynnissä, jos joku tahtoo tuitturouvan omaan laumaansa.

3 kommenttia:

Marsan Gerbola kirjoitti...

Hihi! Emo sai selvästi "abytartunnan" (mikä näkyy nyt jälkikasvussa) laserkatseen käyttämisestä huolimatta! :D

AidaD kirjoitti...

Abytartunta on kyllä totta. Se ei ole muita himmyjä tuon uroksen lisäksi tavannutkaan piiiitkiin aikoihin. Häkkikavereina on vaan abyja, ni kai sitä muuttuu jo melkein rusetiksi itsekin. :D

Leeni kirjoitti...

Tuitui <3