maanantaina, kesäkuuta 29, 2015

R.I.P. Wallstreet's Leah

Hissi lopetettiin tänään. Sen vointi oli mennyt hiljakseen alaspäin, mutta tänään oli se päivä, ettei tarvinnut enää empiä. Aamulla se tuli vielä iloisena syömään, mutta iltaruoka ei kelvannut. Se käveli hieman väsyneen oloisesti ja pysähtyi hengittämään välillä. Nuuski heinäkasaa, mutta ei sitten edes maistanut.

Tässä minä päivystän ruokakupin vieressä, mutta ei minulle enää ruoka maistu.

Kun miettii tämänkin yksilön elinikää, niin Hissi on nähnyt todella paljon mun elämää. Elämänmuutos vuodesta 2007 on ollut valtava. Monenmoisia koulutuksia, monia muuttoja, isoja suruja ja suuria iloja. Hissi on asunut samojen kavereiden kanssa poislukien Marsesterin, Hammastelijan ja Särmärin kuolemat. Uusia kavereita on tullut sitä mukaa, kun Marsesterin lapsenlapsia on tullut lisää samaan laumaan ja nyt uusimpana Mekko. Hissi on asunut myös aina samassa häkissä ja samassa kerroksessa vuodesta 2009. Hissi on ollut mun elämässä pidempään, kun moni ystävä. Hissi on ollut tuplaten pidempään mun elämässä, kun mun lapset.

Rapsuttelin hetken sylissä, pussailin ja päästin häkkiin. Nostin lopetusvehkeet näkyville ja menin sanomaan Mikalle sisälle, että tänään on Hissin aika jättää meidät. Tätä pienenä karvahanuria jään kyllä kaipaamaan niin, että sydäntä kivistää. Miten voi pieni eläin olla niin rakas.

Wallstreet's Leah
"Hissi"
30.10.2007-29.6.2015

2 kommenttia:

Leeni kirjoitti...

Voi Hissiä ruokakupin äärellä päivystämässä <3. Otan osa!

Rosa kirjoitti...

Osanotot vielä tännekin <3