lauantaina, tammikuuta 05, 2013

Näyttelymainos

Noin vuosi sitten mainostin kovasti Tampereen alueen väelle Teivossa ollutta Marsuyhdistyksen näyttelyä. Nyt voisin mainostaa Pirkanmaan Nakertajien järjestämää näyttelyä Tampereella. Päivämäärä on 19.1.2013. Paikkana on Ikurin Virelä, jonne pääsee helposti myös bussilla. (Teivon näyttelypaikka oli jääkylmä, Virelä on fiksumpi tila, jossa tulee loppupäivästä ennemminkin kuuma.)

http://pirkanmaannakertajat.net/tulevat-tapahtumat/

Tuomarina meikäläinen, joten olisi aivan ihanaa nähdä kasvatteja jälleen. :)

Mitäs sinne näyttelyyn piti taas muistaakaan:
- Ilmoittautuminen. Tähän kyseiseen näyttelyyn ei voi ilmoittautua näyttelyaamuna, vaan viimeinen ilmoittautumispäivä on 9.1.
- Ilmoittautuminen pet-näyttelyyn on hyvin helppoa. Sähköpostiin kirjoitetaan marsun sukupuoli, nimi, ikä ja omistaja. Jos tahtoo, niin voi laittaa vielä rodun ja värinkin.
- Marsun kynnet leikataan, korvat puhdistetaan, rasvarauhanen pestään, joskus voi olla paikallaan pestä koko marsu.
- Marsulle tehdään kotona omatoiminen terveystarkastus vielä näyttelyaamuna, koska marsun tulee olla näyttelykunnossa.
- Näyttelyaamuna ilmoitaudutaan aulassa, eläimet arvostellaan luettelossa olevan numerojärjestyksen mukaisesti. Omistajan tulee huolehtia itse, että marsu tuodaan arvosteltavaksi, koska marsuilla ei ole assistentteja. Kun kaikki marsut on arvosteltu seuraa palkintojen jako. Ennen palkintojen jakoa ei kannata poistua, vaikka tuntuisikin arvostelun menneen huonosti.

Rohkeasti mukaan! Näyttelyissä on mukavaa!

Ei kommentteja: