tiistaina, joulukuuta 10, 2013

Maailman marsulan pentupaketti

Silloin kun mä aloitin, ni mun "pentupaketin" koko oli hoito-ohje = kaksi paperiliuskaa + sukutaulu. Sitten tein vähän lisäyksiä sinne ja laittelin painopäiväkirjan ja terveyspäiväkirjan. Eli sellaiset valmiit taulukot, mihin omistaja voi kirjata huomioita näppärästi. Jonkin ajan kuluttua muokkasin hoito-ohjetta ja siitä tuli nelisivuinen.

Kasvattajanimen saaniin jälkeen mulla ilmaantui sitten "Liity Marsuyhdistykseen" -lomake. Jossain vaiheessa siellä oli myös PiNan ja EPJYnkin mainokset mukana. Meillä oli myös ihan oma abyfoorumikin, josta oli oma mainoslappunen, sekä nuo alennuskupongit SMY:n ja EPJY:n näyttelyihin. EPJY lopetti omat alennuskuponkinsa jostain syystä, mutta nyt on Kaakkois-Suomen Kani- ja Jyrsijäharrastajien alennuslappu mukana.

Nyt on pentupaketin koko jo 13 sivua + kansilehti + sukutaulu. Hoito-ohje, marsujen työehtosopimus, painopäiväkirja, terveyspäiväkirja, marsunäyttelyiden usein kysytyt kysymykset ja vastaukset, SMY:n liittymislomake, helmikuun Hämeenlinnan näyttelyn mainos, EPET-tittelihakemus (menee ehkä jo turhaksi intoiluksi) sekä ajattelin vielä laittaa muovitaskuun näyttelyiden alennuskuponkien kaveriksi ulkomuodon ja pet-luokan arvostelukaavakkeet malliksi.

Liikaa?

Tottakai ne, joilla on marsuja ollut jo pidempään saa ihan vaan sen sukutaulun käteensä. Niitä ei tarvii hukuttaa informaation määrään.

Ja myynnissä olevia marsuja voi käydä katsomassa Facebookista. Haulla Maailman Marsula löytää meidät ja siellä kuvakansioissa löytyy myytävistä marsuista kuvia ja perustiedot.

Ei kommentteja: