torstaina, lokakuuta 09, 2014

RIP: Hymy ja EPET Maailman Särmäri

Tänään aamulla jakelin heiniä ja pellettejä ja Hymy kipitteli iloisen kiireisenä kohti kuppia. Pomppasi jotenkin hassusti (varmaan koitti pukitella) ja muksahti kyljelleen. Eikä päässyt ylös. Pari kertaa. Se oli sitten se merkki, että tänään on päivä, jolloin Hymyn tulee poistua. Se oli laihtunut ja alkanut kulkemaan vähän selkä köyryssä, joten osattiin odottaa tätä päivää.

Särmäri puolestaan oli kevään pellettiepisodin jälkeen huonossa kunnossa, mutta tuore heinä korjasi kaikki krempat. Olin niin onnellinen, että Särmäri sai maistaa kesän vielä kuudennenkin kerran. Se oli jo sokea, mutta kulki uskollisesti nenä Hissin perskarvoissa. Nyt syksyllä Särmiksen karvat harvenivat ja se pureskelikin karvojaan pois. Epäilen tämänkin liittyvän pellettiepisodiin, että siitä on joku jäänyt vaikuttamaan vielä elimistöön, koska se joi ihan hirmuisen paljon.

Särmäri ja Hymy olivat kaverit. Mielellään makoilivat lähekkäin, vaikka molemmilla oli jo syksyllä omat "henkivartijat" unta lämmittämässä. Hymyn henkivartijana toimi Pleini ja Särmiksellä Matahari.

Samalla kertaa rauhallisesti porkkanaa rouskutellen nukahtivat pois. Harmi, että Hymystä ei tullut koskaan otettua mitään yksittäiskuvia tai mitään kovin edustavaa.

Hymy kesällä 2013.

Hymy viime syksynä.

Tästä se kasvatus alkoi 18.4.2008

Pikku-Särmis

Kuka tunnistaa kansikuvatytön?

BFF: Särmis ja Hissi

Sisko ja sen veli.

Särmärin tytär ja tyttärentytär ja ja ja... Tosi ISO mummu. :)

Hyvää matkaa Särmis. Kerro äitilles (Marsesterille) terkkuja!

1 kommentti:

Wahnsinn G. kirjoitti...

Otan osaa :/