sunnuntaina, joulukuuta 07, 2008

Näyttelyreissuja, eläinlääkäriä ja myytyjä marsuja

Noniin. Vähän jäänyt kirjoittelu.

Edellisessä merkinnässä mainittu Marsesterin pissanäyte oli täynnä sulaneita kiteitä. Ei osannut sanoa tarkemmin, kun kiteet eivät olleet kokonaisia. Bakteereja ei näkynyt. Antibiootteja jatkettiin se viikko loppuun ja ell halusi ultrata Marsesterin vielä reilun viikon kuluttua kuurin loppumisesta. Rakossa kun näkyi se kumma limakalvojuttu. 11.12 on aika. Tästä lisää siis viikon päästä.


Näyttelyreissu Pirkkalaan 31.11

Veteraanit olis ollut tähän näyttelyyn ilmaisia ja oltiin ilmoitettu 4v Arttu mukaan. Jätettiin kuitenkin kotiin, kun ei meidän mielestä ole riittävän massakas. Meille tulon jälkeen Arttu on kasvattanut painoa yli sadalla grammalla, mutta silti tuntui turhan luisevalta. Taitaa olla vanhuutta = näyttelyura ohi.

Pet luokkan tuomarina Annukka Holmros
Hissi 93,5p
Messina 94,5p KP
Apupala 94,5p KP
Reetu 93,5p KP
Impaktori 92p
Hammastelija 92,5p
Oli ollut edellinen ilta himmppasen kiireinen. Ei oltu keretty ihan sitä viimesilausta tekemään riittävän huolellisesti. Niistä putosi tärkeitä puolikkaita pikkukohdista. Kynsien leikkuut pääasiassa epätasaisia. Parissa rasvarauhasessa pientä likaa, jollain tuli korvista vielä likaa.


Itsenäisyyspäivän näyttely Jyväskylässä

Hammastelija ja Hissi osallistuivat kurkunsyöntikisaan. Kilpailu oli hyvin hyvin tasainen, Hammastelija ja Hissi olivat ihan kärkikahinoissa mukana. Hammastelijan kurkunsyönti loppui kun seinään, kun se oli saanut syötyä reunat. Ihan se keskiosa ei kelvannut. Hammastelija jäi viimeiseksi. Hissi veti tiukalla tahdilla loppuun saakka ja päätyikin toiseksi! Hih. Meillä on ahmatteja ja nirsoja. :D

Pet luokan tuomarina Riina Ruuska. Marsuja oli mukana alle 20, joista 8 meidän. Eli sen takia näitä palkintoja tuli näin monta...

Hammastelija 95,5p
Hissi 96,5p paras naaras, KM hilseetön, PPM3
Marsesteri 96,5p tuomarin suosikki PPM4
Milla 93,5p KP vauhtimimmi
Reetu 96,5p PPM5
Impaktori 96p KM
Kalle 94p KP kauniit silmät

Ja meidän yllättäjä, joka käyttäytyi tuomarin sanojen mukaan tosi nätisti abyksi. Jujuhan oli ihan normaali oma ihana itsensä. :)
Juju 97,5p PPM2


Myyty
Tänään saatiin Kalle myytyä. Hyvään kotiin lähtee. Tiedossa on kastrointi ja sen jälkeen oma nainen. :) Ikävä tulee suloisuutta, mutta... Parempi se on Kallelle näin.

Ei kommentteja: