torstaina, tammikuuta 01, 2009

Hyvää uutta vuotta!

Eipä saatu 2008 vauvoja enempää. Särmäri voi edelleen erittäin paksusti.

Gian mahassa potkitaan. Tosin Gia onnistui meitä koko syksyn huijaamaan, että mä uskon tiineyden todeksi vasta kun poikaset tapittavat vastaan. :)

Flamen mahassa potkitaan. :)

Reetun kastrointi 18.12 sai aikaan mojovan paiseen, jota edelleen hoidellaan. Jouluaattona olivat tikit auenneet ja mätää suorastaan pulppusi. Käytiin 27.12 eläinlääkärin auettua näyttämässä sitä, mutta siinäkin todetiin vain, että jatkakaa puhdistusta (puristetaan tyhjäksi, työnnetään ruiskulla laimeaa betadinea ja puristetaan) ja antibiottia. Reetu parka. Joka kerta kun sen ottaa syliin, se on juuri sen näköinen, että kohta satutetaan taas. Mutta kai se siitä. Joka kerta tulee mätää vähemmän. Ruokahalu toimii kuitenkin, onhan poitsu laihtunut, mutta sentään syö. Ovat asustaneet pyyhkeillä leikkauksesta saakka ja sen huomaa pyykkimäärässä...

Impaktorille haettiin samalla lääkärireissulla silmätipat. Jonkinsorttinen tulehdus sillä silmässä näytti olevan.

Jouluna käytiin sukulaisvierailulla ja otettiin Marsesteri, Hammastelija ja Hissi mukaan käymään. Pienistä tykättiin niin kovin, että jäivät hoitoon. Haettiin pois vasta nyt uutena vuotena.

Huomenna 2. perjantaina lähden Ruotsiin näyttelyyn. Palataan elukoiden kanssa suomeen vasta 5. maanantaina. Jänskättää. :)

Ei kommentteja: