sunnuntaina, maaliskuuta 15, 2009

Marsulan ensimmäinen valio

FIN MVA Nikean Jämä
Jämähän sai viime näyttelyssä sen kauan kaivatun kolmannen suomalaisen sertin, joten pistin valiohakemuksen heti postiin. Ihanan nopeaa toimintaa, perjantaina valion arvo sitten tipahti postiluukusta. Kävin heti hankkimassa sile kehyksenkin. Täytyypi ottaa Jämästä kuva sen kanssa.

Jämällä on yksi serti ruotsista vuodelta 2007 eli Ruotsinkin valioarvoa voisimme hakea. Niitä nyt en jaksa postitella, joten seuraavan reissun yhteydessä pitää muistaa ottaa Jämän paperit mukaan.

Rekisteröintejä
Päätin rekkaroida Messinan, kun sitä niin monesti ulkomuotoluokan osallistumisien kohdalla kyseltiin. Ridgeback on ei-standardi, joten sitä rekisteröintiä ei vielä vaadita. Messinan kasvattaja sai myöskin nyt kasvattajanimensä virallistettua.

Dreameri M199-09
Defenderi M200-09
Prästgårdens Messina M201-09

Apupala
Pala-pieni on jotenkin vinksahtanut. :D Siitä on tullut ihan käsittämättömän kesy. Se kerjää ajoittain rapsutuksia häkin reunalla, eikä pakene vaan antaa rapsutella. Siinä sitten niskaa ja korvantakusia rapsutellessa toinen laittaa ihan silmät kiinni. :) Syliinkin saa ottaa ilman räpiköintejä tai pyristelyä.

Ei kommentteja: