torstaina, elokuuta 06, 2009

Marsuliikennettä

Messina muutti eilen pois. Hyvään kotiin meni ja jatkaa vielä toisen poikueen verran ridgebackprojektissa. :) Oli kuulemma sopeutunut hienosti uusiin kavereihin. Marsumäärä on nyt tasan 30.

Impaktori ja Emperori naksuttelee toisilleen vähän väliä. :(

Karbiini naksuttelee Artturille vähän väliä. :(

Karbiini tai Kalle sirkutti muutama yö sitten. Mika tiesi kertoa, kun oli herännyt ja kuulunut aavemaista ääntä. Ääni lakkasi tietenkin kun laittoi marsulaan valot. Karbiini ja Kalle oli sen näköisiä että jompikumpi oli äänen takana.

Mistäköhän niille keksis semmoset kaverit että tulisivat toimeen. Karbiinin myyntiä nyt vähän odottelen, mutta Impaktorin ja Emperorin suunnittelin kaveeraavan niin pitkään, että Impaktorille laitetaan uusi tyttöystävä.

Elli ja Hipsteri varattiin. Violetta ei tunnu kelpaavan kenellekään. Mulla on sille kyllä suunnitteilla jo uros... Jos se ei mihinkään muuta, niin tehköön vielä toisen poikueen. Ensimmäisestä poikueesta tämä Gangsteri on loppujenlopuksi erittäin silmää mielyttävä tapaus. Gaattorikin olisi ollut kotiin jätettävä suloisuus. :) Violetta olisi sopiva naaras joko suklaaprojektiin tai lilcprojektiin. Violetta on itseasiassa muuttunut tiineyden jälkeen turkiltaan huomattavasti karkeammaksi kun ennen tiineyttä. Oliko poikasturkkia vai hormoonit...

Eläinlääkäri
Jämä on siis Evalla lainassa. Jämän korva oli turvonnut täysin umpeen ja Eva kävi näyttämässä Jämää Pilvi Lassilalle. Jämä-parka oli kirkunut kurkku suorana, kun korvaa oli tutkittu. Toiselle annettiin kevyet päiväunet ja operaatio meni helposti, nopeasti ja turvallisesti.

"Tarkastus oikean korvalehden turvotuksen takia. Oikeassa korvalehdessä ns. verikorva eli othematooma eli verenpurkauma korvalehden sisällä. Kevyessä sevofluraanirauhoituksessa korvalehti punktoitiin tyhjäksi. Korvakäytävät molemmin puolin kunnossa. Jämä on saanut pistoksina antibioottia ja kipulääkettä. Seuraa korvalehteä, ota yhteys jos siihen tulee selkeä iso turvotus joka painaa korvakäytävän aukon umpeen tai jos turvotuksesta on Jämälle vaivaa."

Ei kommentteja: