lauantaina, kesäkuuta 12, 2010

Vihti 12.6

Tuomarointia!
Olipas mukava tuomaroida. Vähän oli säätöä ja jäin rapsuttelemaan jokaista marsua välissä ja meinasi jopa tulla kiire. Aika vähän oli puunauskohdissa täysiä. Useimmiten pisteen tai puolikkaan pudotus löytyi kynsistä. Joko suoneen leikkaamisen miinuspiste tai pitkien kynsien puolikas.
Juulian kanssa oli kiva tuomaroida ja oltiin loppujenlopuksi aika yksimielisiä PPM sijoista.

Ulkomuodon puolella omien marsujen menestys oli melkoista säätöä. Ensinnäkin unohdin Gangsterin kotiin. Toiseksi Lemppari vuoti verta ja Silveri oli syönyt sen takarusetteja, joten sekään ei päätynyt pöydälle. Pomppuri oli huligaani ja vastassa oli Annen ja Anun hienot nuoret, joten sijoitus viimeinen. :D Kaarle Suuri oli myös näytsissä ja sai äärimmäisen positiiviset arviot. Luokkansa viimeisenä sekin. Barbaari oli avoimen neljäs ja sai kuman. Mut mun näyttelytähdet on kaikki mammalomalla tai kasvamassa tällä hetkellä.

Mun pois myydyt kasvatit sitten menestyivätkin tosi hyvin! Nordicin junnuroppi Hei-Huppari "Heidi" sai vihdoin ja viimein kolmannen sertinsä. Hemmetti että on hieno neito! Heidi oli avoimen eka, rop 1 ja ylläri tuli bis kehästä... ;) Noh. Chrysleri sai myöskin kolmannen sertinsä ja se tuli meille nyt kyläilemään Gangsterin luokse. <3 avoimen="" br="" craisu="" oli="" toinen="">
Osallistuin ekaa kertaa kasvattajaluokkaan. Jänskätti! Otin siihen tottakai Heidin ja Craisun! Maailman abessiinialaiset sijoittuivat kasvattajaluokassa.... TOISEKSI!!! Tsiisus.

BIS-kehässä NordJV-09 Maailman Hui-Hiippari oli BIS2.

*kasvattaja halkeaa*

Ei kommentteja: