maanantaina, toukokuuta 16, 2011

Marsuparat...

Olen joskus maininnut varmaan, että meillä soi marsulassa päivisin radio. Tamperelainen 957 on mun suosikki, kun tää rokki vaan on hyvää. Huonona puolena pitää kyllä mainita, että kyseisen radiokanavan ansiosta meidän marsut tietää kaiken SM-liigasta ja potkupalloilusta. Radiosta meinaan laitetaan selostusotteluita monta kertaa viikossa iltaisin talvisaikaan ja muutenkin puhutaan paljon jääkiekkojuttuja. Kesäisin taas jalkapalloasioita. Mikä on tylsempää KUUNNELTAVAA, kun tämä syöttää, toi torjuu, se syöttää ja toi taklaa ja sit tulee jäähy ja sit tää syöttää ja toi syöttää ja tuomarityöskentely ja ketju ja syöttö ja blaablaablaa... Ilman näköhavaintoa jääkiekko on liki tappavaa, etenkin jotkut tuikitavalliset liigapelit. Potkupallo nyt on näköhavainnonkin kanssa kuolettavaa...

Seuraan jääkiekkoa itse juuri sen verran, että sivusilmällä seurasin eilisen pelin. Puhuin siis puhelimessa ja hoidin yhdistysasioita.

Noh. Tämän päivän 957 on soittanut "Ihanaa Leijonat, Ihanaa" -biisiä... Se menee ehkä himpan verran ohi tosta rock-kategoriasta.

Marsuparat.

Ei kommentteja: