perjantaina, lokakuuta 21, 2011

C3-poikue

Glamouri oli jakautunut ja siellä häkissä istui rivissä neljä pikkuriikkistä kummastunutta pörröpalleroa. Siirsin Glamourin ja poikaset omaan häkkiin, kun tuolla eukkolaumassa tuntuu olevan vähän turhan hurja meininki noin pienille (49-68g). Eukkolaumassa oli kuitenkin kuusi muuta Glamourin ja pentujen lisäksi. Hissi kävi pesemässä pieniä oikein tomerasti. Hammastelija meni nenä pitkällään haistelemaan ja pomppi äkkiä pois. Reetu huristeli niiden ohi ja Marsesteri istui mökin katolla tähystämässä. Nämä on siis Marsesterin tyttärentyttärentyttärentyttären lapsia. :)

Glamouri on oikein hyvä mamma. Juomapullo-pennut-ruokakippo-pennut-heinäkasa-pennut. Aina välissä pitää käydä vähän imettämässä ja putsailemassa pieniä. Pienet on kummissaan.

Lilac/white uros x 2, black/white uros ja black/white naaras.

Poikueen onnellinen isä on Maailman Itkupotkuraivari.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi, minulla oli jäänyt huomaamatta tämä viesti. Mietinkin, että mihin ne Potkiksen pörröpallot ovat menneet kun en ollut huomannut, että olivatkin jo lokakuussa maahan tupsahtaneet. Mukava kun lilacejakin sinne tuli <3 Joko kaikki nuppuset on saaneet mukavat kodit? :D

AidaD kirjoitti...

Juu. Yksi jäi kotiin, mutta muut kolme on myyty. :)