maanantaina, huhtikuuta 16, 2012

Pet Expoon!

Huomenna on viimeinen ilmoittautumispäivä Pet Expon näyttelyyn, joka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa.

Marsuyhdistyksen sivuilla on näyttelykutsu.

Vaikka näyttely on kaksipäiväinen, sinne voi osallistua vain yhdeksi päiväksi. Lemmikkiharrastajalle tämä päivä on siis sunnuntai, koska lauantaina ei ole pet-luokkaa.

Ilmoittautuminen toimii samalla tavalla kuin aiemminkin.
1. Kirjoitetaan ilmoittautuminen
2. Lasketaan ja maksetaan ilmoittautuminen
3. Liitetään kuitti ilmoittautumiseen ja lähetetään sähköposti.
4. Paijataan näyttelyyn ilmoitettua marsua. :D

Messukeskuksen näyttelyissä on tosin muutamia asioita mikä on erilailla kun normaalinäyttelyt. Tapahtuma on maksullinen. Näiden messujen sisäänpääsylippu on 15€/henkilö. Näyttelyyn osallistuvan eläimen omistaja saa kuitenkin messuille kulkuluvan, ilmoittautuminen maksaa 7€ (jos et ole SMY:n jäsen se on 10€).

Jälki-ilmoittautumismahdollisuutta ei ole. Jos haluat näyttelyyn, ilmoittaudu heti.

Messukeskuksen väki päästää tapahtumaan osallistuvat eläimet omistajansa kanssa sisään VAIN 7.30-8.30 välisenä aikana erikseen mainitusta ovesta. Eläinten ja omistajien poistuminen tapahtumasta onnistuu vasta klo 18. Eläinten kanssa ei voi lähteä kotiin ajoissa eikä niitä voi tuoda myöhässä, koska niiden kanssa ei saa kulkea pääovista. Näyttelypäivä on siis PIIIITKÄ.

Tuona viikonloppuna messukeskus on täynnä tapahtumaa. Siellä on lapsi-messut, pienoismallimessut, koiratapahtuma, monien muiden jyrsijälajien näyttelyt, kaninäyttely, paljon esittelyjä, myyntikojuja, jne, jne... Aika ei kyllä käy pitkäksi, jos lähtee messuja kiertämään.

Jos lähtee kiertelemään messuja on syytä pitää tar-kas-ti huolta siitä, että on paikalla silloin kun oman marsun arvostelun vuoro on. Tuomari ei ole velvollinen arvostelemaan eläintä myöhässä, jos se ei ole silloin paikalla, kun sen kuuluu. Joskus näissä annetaan armoa, mutta täytyy olla valppaana, ettei tule pettymyksiä. Kysymällä kaikki selviää.

Marsuyhdistyksen messuosastolla EI ole tuoleja. Jos haluat istua, ota retkijakkara mukaan.


Itse en ole tulossa kun meillä on muutto juuri tuon viikonlopun aikana. Kaveri lupasi kuitenkin esittää muutaman marsun, kun ajelee ohi kuitenkin. :)

2 kommenttia:

Pauliina kirjoitti...

Tarkentaisin sen verran, että "Vaikka näyttely on kaksipäiväinen, sinne voi MYÖS osallistua vain yhdeksi päiväksi."

AidaD kirjoitti...

No näinpä. :D