tiistaina, heinäkuuta 24, 2012

Paras on poissa, Marsesteri.

Marsesteria ei enää ole.

Marsesteri on se marsu josta kaikki alkoi. Tältä se näytti kun se tuli.


Marsesteri oli meidän Very Important Pet

Se tassutteli suoraan sydämeen.

Se kääri monta muutakin sydäntä tassunsa ympärille. Tässä uhrina viaton brittiläinen tuomari 2009 Nordicissa.

Sunnuntaina syntyi Marsesterin linjaa seitsemäs polvi. En ehtinyt kuvaamaan. Tässä viisi ensimmäistä.

Alkuperäinen kolmikko jouluna 2011. Hissi, Hammastelija ja Marsesteri

Näin se teki aina. Eikä tämä tarkoittanut pelkkää ruuan kerjäämistä. Se notkui siinä vaikka pelkän rapsutuksenkin voimalla. Minuutti toisensa perään saattoi sulkea silmätkin kun möyhensi turkkia hartioista ja niskasta. Kun raaputus loppui käveltiin pieni kierros ja tultiin takaisin. Koskaan ei lähdetty karkuun vaikka monesti tosta reunalla roikkumisesta napattiin syliinkin. Kuka meillä nyt norkoilee häkin reunalla?!?

Marsesterin tarkemman kuvauksen voi lukea aiemmin tunnisteista "kuukauden marsu".
Lyhyesti: viime syksyinen likimain tukehtuminen aiheutti infernaalisen tulehduksen, jota hoidettiin monella antibioottikuurilla. Hieman hitaampana ja laihempana se on kuitenkin porskutellut tämän kevään. Tuoreruoka on maistunut ja tytär Särmäri on saanut tuta Marsesterin hampaista ihan vain tavan vuoksi säännöllisesti. Tänään se hätisteli muita pois pellettikipolta, kun oli harvinaisempaa herkkua tarjolla.

Iltaruokinnan aikaan ei Marsesteri tullut enää syömään ja hengitys oli vaikeaa. Päästettiin Marsesteri pois kirmailemaan tuoreiden voikukkien ja heinien joukkoon. Persiljapuskiin piileskelemään.

5.8.2007 - 24.7.2012

2 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Voi ei teilläkin, kaunis Marsesteri, osanotot. :( Mä muistan Marsesterin erityisenä persoonana foorumilta, muistutti musta vähän omia ensimmäisiä. Ja näinhän mä sen Ramboa hakiessakin, tuli suloisena kuikuilemaan uusia naamoja. Jaksamisia teille.

Pauliina kirjoitti...

Voi ei, osanotto! :( Valitettavasti tiedän ton tunteen, toi on ihan hirveetä! Jaksamista teille! :( Marsesteri oli kyllä vallan suloinen kun me se sillon nähtiin!