keskiviikkona, marraskuuta 14, 2012

Korvat tummuvat

Siivoilin eilen illalla noiden tuoreiden himisten häkin ja laitoin sinne turvetta. Viime siivouskerralla turve oli loppu niin olivat pelkällä purulla. Tänään sitten menin marsulaan ja ensitöikseni ihmettelin pienessä mielessäni, että en mä voi mitään valkoisia marsuja pitää, kun ne on heti ihan likaisia. Himmyvauvojen nenät oli likaisen näköiset.

Hetkinen!

Ja sitten pyöriteltiin himmyvauvoja ja tuumasin, että nehän tummuvat! Korvien reunat ovat tummemmat, tassuissa selkeästi tummaa väriä ja se nenänkin "likaisuus" ei ollut turpeesta tullutta väriä vaan normaalia tummumista. Ihan mahtista! Kyllä mä oon jostain lukenutkin, että vuorokauden iässä jo voi tummumista alkaa näkemään, mutta en mä uskonut, että oikeesti niin pian vielä mitään näkyy. Tummeneminen on oikeasti hyvin, hyvin haaleaa. Tassutkin ovat sen näköiset, että likimain sinertävät. Ihan kun olisi jotain pahaa verenkiertohäiriötä! Hurjan näköinen, mutta lämpimät tassut ja valtaisa vauhti ja elämänilo. :)

Positiivista huomata, että molemmat vauvelit tummentavat tassujaan tasapuolisesti ja korviaankin. Niiden emällähän on pieni värivirhe tassuissa, että siellä on valkoisia läikkiä. Valitettavasti joudun värivirheellistä käyttämään jalostuksessa, kun projekti alkaa likimain nollasta eikä valinnanvaraa ole. Niillä aloitetaan mitä on. Molemmat pikkuhimmyt olivat tänään jo heinän kimpussa.

Ei kommentteja: