sunnuntaina, kesäkuuta 16, 2013

Eliksiirin haavahoitoa

Eliksiirin haava lähti repeytymään auki ja rupesi märkimään. Eläinlääkärissä tuumattiin että on paikoin ihan hyvinkin lähtenyt parantumaan. Juu. Paikoin hyvin, paikoin huonosti. Nyt se näyttää tältä.

Eli tuolla on onkalo. Onkalosta tulee ulos pätkä sitä sulavaa lankaa. Perjantaina saatiin viisi päivää antibioottia lisää. Kipulääkettä ei jatkettu.

En ollu viikonloppuna kotosalla, joten Mika on huoltanut Siiriä. Kertoi saaneensa melkein sydänhalvauksen eilen marsulassa. Siiri oli näkynyt pylly häkin luukkua kohti, peräpää vähän kallellaan ja päälimmäinen takajalka oli sätkinyt. Nytkö se kuolee siihen?!?!? Noh, sitten oli pylly kääntynyt toisinpäin ja taas oli takajalka sätkinyt. Lähemmällä tarkastelulla Siiri oli yrittänyt raaputtaa, mutta ei ylettynyt, kun ilmeisesti masun haava on niin kipeä ja kiristävä.

Heinää nokan alle ja oli raaputteluyritykset unohdettu tykkänään.

4 kommenttia:

Leeni kirjoitti...

Voi Siiri-parkaa! Onneksi ei saanut kynsiään sinne haavaan kuitenkaan :P Toivottavasti se siitä lähtee sutviintumaan!

AidaD kirjoitti...

Siis se varmaan takajalallaan koitti raaputtaa korvan takaa tms. Mä oon pelänny, että se yrittäis hampaillaan rapsuttaa tota, mutta semmosta en onneksi oo nähnyt.

Tänään mennään jälleen kerran tonne eläinlääkäriin tota näyttämään, kun ei sen pitäis kyllä tollainen onkalo olla, vaan ihan suljettu haava.

Anne kirjoitti...

Voi ei, Tirrin äiti-rukalle pikaista paranemista! Aika kamalan näköiseksi mennyt tuo haava, huhhuh.

AidaD kirjoitti...

Nyt se on korjattu ja ommeltu kokonaan kiinni. Antibioottia jatketaan vielä. Kaikilla vaan sormet ja varpaat ristiin, kun nyt oli toinen anestesia tässä heti perään. Heräilee tuolla boksissa nyt. Toivottavasti jaksaa tsempata ja syödä nyt...