torstaina, elokuuta 21, 2014

Pahaa mieltä ja taisteluhaavoja!

Mä olin terottelemassa viikatetta toissailtana. Tarkoitus mennä niittämään marsuille heinää. Ei olisi tarvinnut terottaa, oli ihan terävä. Nostin kättä hiomakiven kanssa vähän huolimattomasti ja terä upposi etusormeen kun kuuma veitsi voihin. Syvälle. En edes tajunnut sitä heti, kun ei se sattunut edes ollenkaan. Ei sattunut edes siinä vaiheessa, kun kylmäsin sitä vesihanan alla vartin. Sattui vasta illalla ja alkoi kuumottamaan ja tuntumaan semmoista jomotusta. Näköjään olen osannut teroittaa sen hyvin.

Marsuilla puolestaan oli eilen paha mieli illalla. Kävin hakemassa syksyn ekan heinäpaalikuorman ja annoinkin siitä sitten iltaruuat. Tokihan ne meni riemuissaan syömään ja maistelemaan uutta ruokaa, mutta vesien laittamisen jälkeen sammutin radion ja olin pois menossa, ni kamala huuto vaan jäi perään. Vinkkasivat selkeesti, että jotain puuttui illalisen menyystä. :D Tuoreheinää oli siis vähemmän ja tokihan ne oli jo siinä vaiheessa syöty.

3 kommenttia:

Leeni kirjoitti...

Voi ei! Tarvitsiko lääkäriin mennä?

AidaD kirjoitti...

En mennyt. :D Verenvuoto lakkasi itsestään, mutta varmaan olis kannattanut käydä tikkaamassa. Jäisi pienempi arpi. On lähtenyt varmaan ihan hyvin parantumaan, ei oo kipee enää, vaikka tottakai tätä tuppoa sormenpäässä arkaileekin.

Leeni kirjoitti...

No ei ihme jos arkailee! Tommoset on pahoja kun voi kaikkia hermohommiakin tulla samalla.. Nille ei taida lääkärikään mahtaa mitään.