sunnuntaina, elokuuta 02, 2015

Jurvan tulokset

Pitkään aikaan ei ole näyttelytuloksia päässyt päivittelemään, kun en ole missään juuri ollut. :D Jos olenkin, niin ei ole ollut mitään kivaa päivitettävää. :D

Tällä kertaa meni tosi hienosti. Texel Moonshine "Muntsi" sai molemmilta tuomareilta sertin ja rop2. Mä olin sen kuivaamisessa valmis klo 1.08 yöllä. Muntsi oli äärimmäisen kiltisti koko pesun, yleensä se on vähän vastustellut viimeistään huuhteluvaiheessa.

Abyista Rehtori sai sertit molemmilta. Näyttelypaikalla mietin kuumeisesti, että tulikohan siitä valio. Mä oon niin miljoonaan kertaan sitä ollut ottamassa mukaan ja tykkään, että se on kiva. Ei tullut valiota. En mä ole sitä Suomessa koskaan esittänyt. :D :D Josko seuraavaan näyttelyyn täytyy sitten ottaa mukaan. Tosin en kyllä yhtään ymmärrä, miksi Rehtori oli toisella rop1 ja toisella rop2, kun kilpakumppanit oli paljon hienompia. Mulla oli mukana myös valio Duplo, joka ei saanut mitään. Kokonaisuutena Duplo on isompi, näyttävämpi ja säännöllisempi kun Rehtori. Rehtori on myös mun silmään liian pieni, mutta myös aavistuksen turhan laiha näyttelyeläimeksi. Sen takia se ei ole mukana ollutkaan, koska ei ole kerännyt itselleen yhtään massaa. Rehtori ei vaivautunut edes olemaan paikallaan, mutta Duplo jopa esiintyi. Duplolla on pieni tupla ja se on niskasta pehmoinen, kun on niin valkoinen. Rehtorilla taas rusetit paremmin linjassa, mutta kokonaisuutena iso ja näyttävä vs pieni säälittävä rimpula... Ehkä avainsana tällä kertaa myöskin, että Rehtorilla on nenärusetit. Mullle jäi niin kovasti mieleen, kun tämä tuomari niitä nenärusetteja joskus hehkutti ja pisti kaikki nenärusetilliset voittoon riippumatta siitä, mitä muuta siellä turkissa oli.

Sitten oli mukana kaksi suklaata. Ongelmana se, että mä olin ilmoittanut suklaan ja lilacin. Kävin vielä perjantaina koneelta katsomassa, että kenet mä ilmoitin. SILTI otin mukaan väärän marsun. Ilmoitin siis Gigant Colorin, mutta nappasin mukaan Tsaarin. En tajua. Ne asuu eri häkeissä, ihan eri puolilla marsulaa, täysin erinäköisten kavereiden kanssa, mutta silti. Otan suklaan mukaan, vaikka lilac on ilmoitettu. ARGH! Noh, Tsaari kävi pariluokassa sitten Cum Lauden kanssa pet-puolella. :D Cum Laude ei saanut mitään ulkomuotoluokasta, täysin oletettu tulos. Toivo eli silti, koska viimeksi Daniel antoi Cum Laudelle sertin.

Himmyt yllättivät positiivisesti, vaikka niidenkin trimmaaminen ja pesu meni pitkälle yöhön. Mysteeri sai molemmilta tuomareilta sertin ja siinäkin mietin, että oliko sillä sertiä entuudestaan. Ei ollut Mysteerillä, kun sen siskolla kylläkin olisi. :D Mysteeriä oon raahannut mukana muutamia kertoja, mutta josko jatkossa. Se on myynnissä ja sitä on kysytty nyt Norjaankin. Kyyti on vaan vähän haasteellinen. Muurari sai toiselta kuman ja toiselta ei mitään. Siitäkin olen ihan tyytyväinen, koska trimmaamisen puutteesta saivat molemmat moitteita.

Viikonloppu kokonaisuudessaan tosi mukava. Ajoin yöllä kotiin, kun Auni nukkui.

Ei kommentteja: