lauantaina, lokakuuta 17, 2015

Cum Laude kipeänä

Cum Lauden lauma on ollut sellainen, joka ei saa kuppiin pellettiä. Siellä on yksi läskipallero. Cum Laude ja hoikempi rouva on saaneet multa pellettejä sitten herkkuina yksi kerrallaan kalterin välistä. Eilen illalla Cum Laude oli ihan tavalliseen tapaan herkkuja kerjäämässä. Söi yhtä innolla kun ennenkin. Mika ruokki marsut aamulla ja kaikki oli ok.

Tänään siitä oli kadonnut painosta varmaan about 200g. Silmät syvällä kuopissa. Ei hievahtanutkaan, kun tulin marsulaan. Todella nuutuneen ja kipeän oloinen, liikuttelee päätään, mutta ei vaivaudu ottamaan kun korkeintaan pari askelta.

Ensiapujutut mulla on ja nyt on kaikki tehty. Ei auta muuta kun antaa Cum Lauden levätä hetki ja kohta voidaan ruokkia uudelleen. Nesteyteytystä, kipulääkettä, tukiruokaa jne.

Mä veikkaan, että on iskenyt niin raju ripuli, että koko marsu on tyhjentynyt yhtäkkisesti. Pepussa ei kyllä näy mitään, mutta suolistossakaan ei tunnu yhden yhtä papanaa. Koko maha on aivan hipihiljainen.

Nyt täytyy sanoa, ettei koskaan ole kukaan mennyt NÄIN nopeasti huonoon kuntoon. Mä vähän pelkään, että Cum Laudesta ei tule enää marsua, vaikka mitä tekisin. :(  Yksi mun suosikkipoika.

Edit.
Ja niinhän siinä kävi, että Cum Laude kuoli syliin yöllä.

1 kommentti:

Leeni kirjoitti...

Voi että :( joskus ei vaan pysty tekemään mitään. Osanotot!