sunnuntaina, tammikuuta 15, 2017

Marsunäyttelykuumetta havaittavissa

Kyllä mä olen kaivannut näyttelytoimintaa. Eilen oli PiNan näyttely, jossa oli SMY mukana pitämässä marsujen ulkomuotoluokat ja mä olin tuomaroimassa pet-luokkaa. Ihanaa. Kai mun oikeesti täytyy jatkaa tätä kasvatusharrastusta, jotta mä pääsen mukaan, koska on tota hommaa ollut ikävä.

PiNan puolesta meillä oli vaan hamstereiden lemmikkiluokat ja buffa.

YLE:n toimittaja oli ottanut yhteyttä Jarnaan ja kysynyt, että voiko tulla tekemään radiohaastattelua. No tottakai! Se tuli suorana johonkin "Menossa"-ohjelmaan. Tai matkalla, liikkeellä, tms niminen juttu siis. Siinä yhteydessä sitten halusivat vielä tarkemmin sitä tuomarointia kuvata, joten mä suostuin sitten tiivistelmänä näyttämään "tuomaroinnin". Näin jälkeenpäin ajateltuna jäi monta asiaa sanomatta, mutta ehkä tämmöiseen lyhyeen pätkään ei kovin pitkiä jaaritteluita olekaan tarkoitus kuvata.

Klikkaa ja katso koko juttu YLE Tampereen facebookista

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Päädyimme sattumalta sivuillesi ja löysimme ihanan 12.5.2010 syntyneen Wanillamme vauvakuvia. Wanillalla on nykyisin kolme marsukaveria (s. 2011 ja s. 2014) ja he elelevät oikein mukavassa noin 3:n neliön aitauksessa olkkarissamme. Wanillassa ei ole vielä havaittavissa minkäänlaisia vanhuuden merkkejä. Pirteä kuin mikä. :)

Wanilla tuli meille pari vuotta sitten, kun hänen kaverinsa ja poikasensa Friidu menehtyi.

Talviset terveiset Wanillalta ja koko meidän perheeltä!

AidaD kirjoitti...

Voi ihanaaa!! Rapsutukset ja pusut Wanillalle ja toivotaan vielä pitkää ja tervettä elämää jatkossakin.