keskiviikkona, kesäkuuta 19, 2024

Vapaita nöpöneniä!

Aikuinen uros

Maailman Mörkömysteeri, SMH23-197
Syntynyt 23.8.2023, ridgeback goldenagouti/golden
Isä Maailman Umppari - emo Vikatikin Ellie
Muuttovalmiina alkaen 20.5. Mörköä voi käyttää näyttelyissä myös ulkomuotoluokassa ja se on kiva rotunsa edustaja. Mikäli uusi omistaja on kiinnostunut kasvatuksesta, se sopii myös siihen. 

Valmis urospari

Maailman Jalmari, SMH23-183
Syntynyt 1.8.2023, hurmaava chocolate/golden/white
Isä Maailman Semmari - emo Maailman Tammitynnyri
+
Maailman Donkkari
Synt. 3.5.2024, abessiinialainen, black/white
Emä: Maailman Lehtori - Isä Maailman Vahtimestari
Erittäin lupaava kaveri näyttelyharrastuksesta kiinnostuneelle!!


Naaraita

Vikatikin Ellie, SMH22-052
Synt. 7.8.2022, risteytys orangeagouti/golden
Isä Maailman Ralli-Petteri - emo Thrud
Reipas ja voimakastahtoinen yksilö. Voisi parhaiten tulla toimeen isommassa laumassa, jossa ei tarvitse aina katsoa yhden kaverin naamaa. Elli on palautunut uudesta kodista takaisin meille tappeluiden takia. Kaveriksi menisi parhaiten kastroitu uros tai nuori luovutusikäinen naaras täältä meiltä. Meillä asuu sujuvasti isossa naaraslaumassa ja laumatovereita on mm. alempana luetellut Lehtori, Kiana ja Bloopperi kanssa samassa tällä hetkellä.

Maailman Lehtori, SMH22-18 Varattu!
Synt, 5.12.2021, abessiinialainen, black
Isä Maailman Creatori - Maailman Behri

Isoldes Kiana, SMH24-075 VARATTU!
Synt 10.9.2021, ridgeback d.e.white california black
Isä Isoldes Quebec - emo Isoldes Girona
Ihana herttainen rouva. Nyt juuri poikaset alla, joten luovutusvalmis alkaen 8.7.

Poikasia

Uros, Maailman Croissant Pipari
Abessiinialainen, brindle
Erittäin hyvä typpi näyttelytykseen ja kasvatukseen!
Synt. 25.4.2024
Emä: Maailman Ystävällinen Ylläri - isä Maailman Riipperi

Uros, Maailman Hävittäjälenturi
Crested nonself, cinnamonagouti/golden
Synt. 10.6.2024, luovutusiässä alkaen 15.7.
Emä Maailman Graveleri, isä Maailman Mörkömysteeri

*** *** ***


Yleisohjeet:

Marsut myydään rekisteröitynä Suomen Marsuharrastajien rekisteriin. Marsun hinta on 70/kpl nuoret ja 60/kpl aikuiset.  Hintaan sisältyy hoito-ohjeet, kasvattajan tuen koko marsun eliniän ajaksi, marsulle pussi tuttua ruokaa muuttoa helpottamaan sekä ostajan halutessa myös Suomen Marsuharrastajien 2024 jäsenyys.

Marsut asuvat Hämeenlinnassa, Hauhon Eteläisissä, josta uusi omistaja noutaa lemmikin itse. Kuljetusmahdollisuus mm. Hämeenlinnaan. Kerro yhteydenotossa hieman itsestäsi. Millaisen kodin sinä voisit tarjota näille kullannupuille. Marsut etsivät elinikäistä rakastavaa kotia (4-6v), lämpöistä syliä, voikukkapusuja ja huolenpitoa.

Marsu on laumaeläin ja tarvitsee toisen marsun seurakseen. Vastailen mielelläni kysymyksiin ja autan parhaani mukaan myös myynnin jälkeen koko marsun eliniän ajan. Omistajan velvollisuuksiin kuuluu ottaa selvää marsun perustarpeista jo ennen lemmikin hankintaa. Marsut vievät paljon tilaa ja niistä tulee ihan käsittämätön määrä papanaa. Ne syövät heinää ja se voi aiheuttaa allergiaa. Marsuilla käytetään useimmiten alusina puruja, joka tuottaa runsaasti pölyä ympäristöön. Marsu itse on myös helposti allergiaa aiheuttava eläinlaji.

Omistajan velvollisuuksiin kuuluu viedä marsu eläinlääkäriin, jos epäilee sen elämän aikana mitään sairautta. Omistajan täytyy tietää, että marsun vieminen eläinlääkäriin maksaa reilusti enemmän, kun ostohinta on ja se ei silti saa olla esteenä eläimen hoitamiselle. Myös päätös eläimen lopettamisesta vanhuuden tai sairauden takia kuuluu omistajalle ja näiden tiedostaminen täytyy olla kristallinkirkkaana mielessä, kun omistaja ottaa vastuun uudesta pienestä elämästä, jonka hyvinvointi on ihmisen vallassa.

Laita viestiä maailmanmarsula@gmail.com tai nopeammin (lue:tykkään enemmän) whatsappina 044-3680994.
Yhteydenotot vain täysi-ikäisiltä.

Ei kommentteja: