lauantaina, lokakuuta 25, 2008

Paise

Tänään siivoiltiin häkit.

Tyttölaumaa puhtaaseen häkkiin laittaessa huomasin, että Ellillä (Kaela von der Quieker Ranch) kaulassa leuan alla oleva patti oli villiintynyt. Edellisellä kerralla, kun katselin, niin se oli vielä karvan peitossa. 2.10 aloitettiin sille seitsemän päivän Ditrim kuuri. Oli köhäinen ja paise suurimmillaan. Sen jälkeen patti on pienentynyt hitaasti mutta varmasti.

Tänään siitä oli karvat pois ja se oli noussut pintaan niin, että ällötti. Ilmeisesti se on kutissut ja Elli on sitä raapsutellut. Mika puristi sisällön pois ja huuhdeltiin betadinella perusteellisesti. Yääh. Taas antibioottikuurille pikkuinen. Elli ei oikein arvostanut meitä. :D Josko se patti siitä lähtisi pois nyt vihdoin. Yleisolemuksessa Ellissä ei ole mitään vikaa. Pukitteli tänään ihan vallan villisti lattialla muiden kanssa jonossa.

Patteja on myös molemmilla ruotsalaisilla, sileellä ja ridgebackilla. Pienet patit, mutta luultavasti sama operaatio tiedossa. Impaktorilla ja Särmiksellä patit lähtivät ihan kiltisti pois omia aikojaan.

Ei kommentteja: