maanantaina, marraskuuta 03, 2008

Näytsiviikonloppu

Oltiin lauantaina Vantaalla Lemmikkimessuilla näyttelyissä. Reissu ei ihan mennyt putkeen...
Kotona jätettiin Kalle (Winniepig´s Gleam of Light) kotiin, kun Alfonso perhana on syönyt sen rusetit. Erotettiin pojat, kun ei se pureksiminen ole kivaa, vaikka tulivatkin toimeen tappamatta toisiaan. Vantaalle päästyämme todettiin, ettei Impaktoria kannata viedä näytille ollenkaan, kun oli alkanut rohisemaan matkalla. Violetta puuttui luettelosta kokonaan, mutta enpä mä ollut kai sitä ilmonnutkaan, kun olisi ollut vasta sunnuntaina näyttelyvuorossa. Eli sekin marsu oli turhaan mukana. Ärsyttävää. Marsesteri oli petissä. Kaiken kukkuraksi kukaan ei voittanut yhtään mitään. Täysin hukkareissu. Tai no. Ei ihan. Lottieta ostettiin 2€ pussi monta pussia ja niitä harvinaisempia makuja kun vaan omenaporkkanaa. :) Oxbowkin oli messutarjouksessa vähän yli 4€kg! Siinä oli hyviä ostoksia kyllä.

Gia on lääkekuurilla. Rohina on uskomaton ja kehittyi hyvin nopeasti parista yskäyksestä korinaksi. Aloitettiin perjantaina ja on jo hieman parempi. Onneksi Gia vaikuttaa perin pirteältä ja hyvinvoivalta. Syö ja vaatii herkkuja normaaliin tapaan.

Saatiin Evalta ihana pieni abytyttö. Toivottavasti lilac kantaja. :) Apupalaksi kutsuttu pikkuinen asutettiin teinilaumaan ja taitaa sinne sopeutua oikein hyvin. Kunhan ensin löytää paikkansa laumassa.

Ei kommentteja: