lauantaina, toukokuuta 02, 2009

Myydään

Varauksen peruuntuessa tähtitrio uudelleen myynnissä.

18.4.2008 syntynyt brindle abynaaras Winniepigs Flame on saanut meillä yhden poikueen 17.1.2009. Flame on syntynyt Ruotsissa. Rekisteröity Suomeen. Sen kanssa voi harrastaa näyttelyitä pet- ja ulkomuotoluokissa.
Hintapyyntö 30€30.5.2008 syntynyt musta abynaaras Kaela von der Quieker Ranch on tullut 2008 kesällä Saksasta suomeen. Elli pyöräytti poikueen 7.2.2009. Elli ei sovi ulkomuotoluokkaan.
Hintapyyntö 25€7.2.2009 syntynyt musta abynaaras Dreameri on Ellin tytär. Dreameri on rekisteröity, mutta ei sovi ulkomuotoluokkaan puuttuvan rusetin takia.
Hintapyyntö 30€. Myyn mieluiten Ellin kanssa yhdessä samaan kotiin 50€.


Naaraita voi käyttää harkitusti vielä jalostukseen. Tämä lauma asuu sulassa sovussa keskenään, joten voidaan myydä myös kolmikkona uuteen kotiin. Marsut etsivät elinikäistä rakastavaa kotia, lämpöistä syliä ja voikukkapusuja. Tytöt ovat iloisia nuoria, jotka pukittelevat olemassaolon riemua aina ajoittain.

Kerro hieman itsestäsi ja mahdollisesta marsukokemuksestasi. Millaisen kodin sinä voisit tarjota näille kullannupuille. Mukaan tulee paperit, hoito-ohje ja pussi tuttua ruokaa muuttoa helpottamaan. Vastailen kysymyksiin ja autan mielelläni myynnin jälkeenkin. Olisi ihanaa kuulla joskus kuulumisia.

Alle 18-vuotiailta vanhempien yhteydenotto. Marsut ovat laumaeläimiä, eikä niitä sovi pitää yksin. Marsu ei ole lelu.
Aida Depner www.nakertaa.net/marsu maailmalla@gmail.com

Ei kommentteja: