keskiviikkona, huhtikuuta 29, 2009

F-poikue

Milla oli yön aikana pyöräyttänyt F-poikueen: neljä pienokaista. Olin nähnyt kamalasti painajaisia kuolleesta Millasta kuolleiden poikasten ympäröimänä, mutta nämä neljä olivat erittäin elossa. Ja erittäin kovaäänisiä. :DPelkäsin myös satiinia, koska vanhemmilla näkyy taustalla sellaisia olevan. Poikaset eivät tällä hetkellä vaikuta satiineilta.

Emänä siis Milla, jonka emä on sk ja isä ridgeback.
Isänä peruaani Fridolin von der Quieker Ranch.

Syntymäpaino 83g arvioitu naaras. Tällä on goldenia toistaiseksi vain tuo näkyvä jalka. Muutamia karvoja tuolla muuallakin. Tämä lasketaan varmaan black/goldeniksi. Tuskin sentään brindleksi. Pientä harjaa oli näkyvillä jo synnyttyään. Ei toistaiseksi ole harjantynkä vahvistunut. Tää saa varmaan nimekseen Ferrari. Käsittämätön vauhti...


Syntymäpaino 88g. Arvioitu uros. Tällä pienokaisella on superihana golden läntti nenässä. Goldenkarvoja löytyy vähän sieltä sun täältä, joten tän vois ehkä laskea jo brindleksi. Katsotaan miten väri kehittyy. Kuvassa tällä on vielä puruakin päässä. Rusetteja. Tämä poika tulee myyntiin.


Syntymäpaino 84g. Arvioitu naaras. Tää on jotain niin täydellistä kun vaan voi olla. Syntyessään oli niin sileä, kun marsu vaan voi olla. Nyt kun kotiin tulin, niin pepun kohdalta näyttää karvat nousseen pienelle harjalle. Eka naaras ja tämä on ne kotiin jäävät vaihtoehdot. Goldenia ja suklaata tasaisesti sekaisin joka puolella. Valkoista löytyy vähän varpaista ja kun tiirailette oikeen tarkasti kuvaa, ni päässä näkyy yksittäisiä valkoisia karvoja. Toisella puolella nenän vieressä on enemmän. Tää ei tosin voi olla roan, mutta jännän harvassa. Ja vaan päässä.


Syntymäpaino 80g. Arvioitu naaras. Tällä on ihan samanlainen ilme kun isällään. Turkki vaikuttaa pidemmältä muihin verrattuna... Ehkä... Rusetteja pepussa ja kyljessä ainakin. Päävärinä suklaa, golden raitoja siellä täällä. Valkoista näin toistaiseksi vaan pikkuisen huulessa ja tuo näkyvä takajalka.


Ehania.

Ei kommentteja: