sunnuntaina, toukokuuta 16, 2010

Pet Show Lapua

Käytiin Lapualla näyttelyssä 15.5. Täytyy sanoa, että vähän hävetti kun näin ilmoittautumislistan... Muut oli ilmoittaneet marsuja noin 11kpl. Minä toin näyttelyyn 12 marsua. Hups.

Byhålans Aubergine "Arttu" 94,5p LKV1
Wallstreet´s Leah "Hissi" 94,5p LKV1
Marsesteri 93,5p LKV3
Mira´s Imelda "Hammastelija" 93p
Maailman Särmäri "Särmis" 94p
Maailman Matahari "Matahari" 93,5p LKV1
Maailman Itkupotkuraivari "Potkis" 94p
Maailman Quicksilveri "Silveri" 94p LKV1
Piwers Gianduja "Gia" 94p KuMa LKV1
Maailman Impaktori "Impaktori" 94p KuMa
Tirlittanin Yu Yu Hakusho "Juju" 94,5p KuMa
Maailman Kaarle Suuri "Suuri" 93p

Lisäksi kolme erikoispalkintoa.
Ihanin punasilmäinen tyttömarsu: Matahari
Mieleenpainuva naaras: Marsesteri
Niiskuneiti-palkinto: Matahari - Kuuluu päivän romanttisimmalle eläimelle, joka omaa kauniin ja hyvinhoidetun otsatukan. Eläin on kaikin puolin hyvin hoidettu ja pirteä ilmesyts. :) Aww...

(Nyt vasta rupesin miettimään, että Särmishän sai enemmän pisteitä kun Marsesteri ja Marsesteri oli LKV3 ja Särmis ei saanu mitään.) Mut ei voi mitään. En huomannu sillon, eikä sillä niin väliä. Lapualla on aina mukavaa käydä. Uskokaa tai älkää. Mulla ei ollu kiire lainkaan, vaikka oli noin monta eläintä mukana.

Marsesteri ja Särmis osallistui pariluokkaan ja voitti. Toisena parina oli Juju sekä Hannan Bartsi. Marsesteri ja Juju osallistuivat myös kurkunsyöntiin. Marsesteri söi kiltisti, mutta hitaasti ja Juju ei edes haistanut koko kurkkua. XD Marsesterikaan ei aluksi suostunut syömään, kun oli "väärällä laudalla". Eli Juju oli Marsesterin laudalla ja Marsesteri Jujun. Oma haju on paras haju tuumasi Marsesteri. Kummallisia noi marsut.

Myytävää tavaraa mulla oli mukana ja olin edelliseen yöhön valvonut ja vääntänyt niitä pajusiltoja vielä hätäpäissäni, kun niitä on aina mennyt niin ettei olis riittänytkään. Nyt ei kukaan ostanut multa yhtään mitään. Siis ei koruja, ei kangasvirikkeitä eikä pajusiltoja. Pöh.

Kävin välillä kävelemässä siinä Lapuan keskustassa, kun siellä oli markkinat menossa. Aika hupaisaa tuollainen markkinajuttu. Hyvin kerkesin pyörimään sielläkin. Kuuma päivä. Keräsin marsuille voikukkiakin siitä näyttelypaikan takana olevalta nurmikolta.

Päivän kruunasi vielä kaikkien lajien BIS. Hissi oli BIS2!!

Tsiisus. :)

Ei kommentteja: