maanantaina, joulukuuta 27, 2010

M-poikue

Hiippari synnytti! Vihdoinkin vierähti miljoonan tonnin painoinen kivi hartioilta. Hiipparin emä oli vuosi sitten näihin aikoihin myöskin viimeisillään tiine, sai tiineysmyrkytyksen ja kuoli. Tämä oli Hiipparin toinen poikue ja pelkäsin aina mennä marsulaan ja mietin ja analysoin Hiipparin käytöstä.

Neljä pentua se synnytti ja kolme niistä oli elossa. Torttiroan oli valtava ja kuollut. Black poika, black tyttö ja brindle poika! Hienoja ja lupaavia pentuja! Hiippari voi hyvin. Tytöllä näyttää olevan sama virhe takaruseteissa kun isällään. Eli pitkät keskustat. Muuten näyttää hienolta. Toisella pojalla takasivurusetit on hieman heikot, mutta toinen poika on ihan helmi! Näistä tulee Maailman uudet näyttelytähdet.

Nyt pääsen lähettämään Hiipparin valioanomuksen jota oon pantannut näin pitkään. Se on sertit saanut jo yli vuosi sitten, mutta en oo uskaltanut laittaa anomusta menemään. Ruotsistakin on serti tullut. Miten niin taikauskoinen? Hiippari pääsee sitten liittymään meidän näyttelytiimiin, koska tätä jalokiveä en myy.

Tähän poikueeseen tulee ainakin Mestari. Maisteri ja Ministeri olisi kans nimiehdotukset, mutta olisi kiva saada jotain yhtä mahtipontista kun Mestari.

Ylpeä isä on black roan Charmtrollet´s Orion.

Ei kommentteja: