keskiviikkona, joulukuuta 22, 2010

Vielä ennen joulua.

Kauhia Terrieri on vieläkin hengissä. Tässä iltasella punnitsin sen ja vihdoin näyttää vaaka 60g! Iso poika! Nyt ei enää syliin pääsemisessä tärkeintä ole haukata ruiskusta (tai sormesta) kiinni vaan nyt jo mennään kurkistelemaan pitkin poikin! Sylissä myös pestään ja napataan papanoita!!! En oo kiinnittäny huomiota koskaan ton kokoisen poikasen papanan syöntiin, mutta kai ne aloittaa tuollaisen käytöksen jo tässä iässä! Oon kovasti oittanut Terrieriä komentaa syömään, ei loikkimaan pitkin häkkiä. Reipas pieni on tunnollisesti istunut pellettikupissa joko syömässä tai päikkäreillä.
Veljet ja sisko ovat jo harjoitelleet juomapulloa. Voi kun Terrieri oppis senkin pian. Ariana ei hirveesti taida Terrieristä välittää. Sillä on turkki aivan likainen. :( Sain esimerkiksi pestä sitä pissasta märällä paperilla ja nyt sillä on jotain kakkaa korvassa ja otsassa. Ja ihan erinäköinen turkki kun muilla poikasilla. Mutta kiukulla se on hengissä säilynyt!

Kaikki peukut ja varpaat pystyyn. Hiippari on ihan viimeisillään tiine ja Silverin masussa on muhkuja. Silveri on tällä hetkellä meidän marsulan ainoa ridgeback toivo. Emmystä ei ollut siihe projektiin, kun sieltä ei tällä yrittämällä tullut toivottua. Genetiikan lottovoittoa odotellessa. Emmy saa siirtyä tuonne lemmikkilaumaan. En halua siitä toista poikuetta enkä myydäkään pysty! Pitäähän sitä olla yksi pitkätukka taloudessa. Se on hurmaava.

Tänään muutti Tuuri uuteen kotiin. Tulee kyllä ikävä, kun tykkäsin siitä sen syntymän takia. Entteri muutti Tuurin kaveriksi. Pojat menivät perheen tytöille joululahjaksi. Äiti oli oikein innostunut marsuista ja marsuja oli ollut aiemminkin. Muutama "saanko marsut lapselle joululahjaksi" -viesti on tänä vuona tullut. Näistä muutamista on saanut kummallisen käsityksen siitä, että marsu on vähän samanlainen ostos kun mikä tahansa muukin joululahja. Näihin muutamiin epämääräisiin teki mieli vastata, että "Paketoinko valmiiksi? Millainen paperi? Millaiset nauhat? Postin vai matkahuollon mukaan? Kenties postiennakolla?" Jooei.
Mutta Tuuri ja Entteri saivat kyllä mukavan ja vastuuntuntoisen kodin. :)

1 kommentti:

anemones kirjoitti...

Ihana päivitys! :)