perjantaina, maaliskuuta 18, 2011

Nuorten joukkokuvaus.

Nuorten kuvapäivä.


Aamori ei sitten tippaakaan halunnut olla hyvässä asennossa. Mutta tässä asennossa sen heikoin ominaisuus korostuu hyvin. Takaharja kaatuu taakse ja pääääääääää on piiiiiitkä. Muutenhan se on oikein pätevä suklaa-aby. Toivottavasti Aamori vielä kehittyy tästä. Onhan se vielä pieni ja nuori, jotta vuoden päästä varmaan iskussa. :)


Kummaa, että Citystä saatiin näinkin edustava kuva. Sitä kiinnosti myöskin kaikki muu paitsi poseeraaminen. Kuinka ollakaan, myös mun valokuvaustaidot koetuksella, kun musta marsu pitäisi saada kameralle... Cityn vasenta puolta en viittiny kuvata, kun sillä on Comppi syöny kylkirusetin kohdalla kamalan naarmun ja siinä on parantuva arpi. Erotin veljekset viime siivouksessa.


Compensaattorin paras kuva. Älkää vaan kiinnittäkö huomiota siihen että kasvattaja on kirjoittanut etevästi väärän marsun nimen tuohon tauluun. Tämä on Comppi. Civari meni jo...


Basaari neitokainen on kyllä sievä. Tykkään siitä hurjasti, vaikka on hävyttömän pehmoinen.


Dantorista on ihan huomaamatta tullut tosi hieno. Siis ihan salaa se on kaunistunut! Mä jätin sen pois näyttelytiimistäkin jo ennen kun näyttelyihin olin kertaakaan ilmoittautunut, mutta tää vaan kaunistuu.


Disasteri on siskonsa kaltainen nöpönenä. Kaunistuu vaan päivä päivältä. Korvat ei vaan suostu laskemaan...

Oikeesti oon Dantorista ja Disasta ihan yllättynyt, että ovat muuttuneet näin näteiksi. Syntyessään arvoin näille pienessä päässäni arvosanan keskinkertainen... Tosin eipä oo ensimmäinen kerta kun arvioin poikaset väärin. Oonkohan itseasiassa kertaakaan arvioinu täysin oikein?

2 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Ihana Aamori!

Vauhtimamma kirjoitti...

Aivan ihania palleroita! Meillä nykysin jätkät karttaa niin tehokkaasti salamavaloa, että niistä on ihan mahdoton saada julkasukelposia kuvia. Ja mun kameralla ei saa julkasukelposia ilman salamaa :D .