keskiviikkona, huhtikuuta 06, 2011

Hurinaa ja purinaa.

6.4.2011 Maailman Aamori + Maailman Disasteri (aby)
6.4.2011 Maailman Fanfaari + Maailman Dantori (aby)
6.4.2011 Maailman Citymaasturi + Maailman Glamouri (aby)
6.4.2011 Camelot Castle + Maailman Basaari (aby)
6.4.2011 Maailman X-elent Elmeri + Maailman Herbivoori (aby)

Kamala hurina, vikinä ja pallitahnan lemu. X ei tajunnu että sille tuli uusi tyttö, Bahira kyllä huomasi ja Herbivoori pistettiin lauman alimmaiseksi. Fanfaari on ihan herrasmies, hurisee hiljaa, pussailee ja sitten syödään viekukkain. Aamori on kummissaan, mutta kyllä siltäkin oikeaa käytöstä löytyi. Castle tiesi mitä tehdä ja City jotakuinkin, tosin Cityn piti väliverkkoa kalisuttaa, kun Castlella tais olla kivempi tyttöystävä...

Näitä sitten odotettavissa alkaen 15.6. Toivottavasti kunnon helteet tulevat vasta poikasten jälkeen. Defenderillehän kävi huonosti todennäköisesti juuri kuumuuden takia. Seuraavat pariskunnat yhdistelläänkin sitten varmaan vasta loppukesällä.

Eternity, Ariana, Hurmuri ja Ankkuri on siirretty uroksilta pois takaisin omiin laumoihinsa. Ne on tiineitä. Eternityn ja Arianan aika on noin parin viikon päästä! Ankkurilla ja Hurmurilla tulee 10vk täyteen kuukauden kuluttua. Emmy on myöskin tiine, mutta asuu yksinään, kun se lennätti kaikkia muita pitkin seiniä. Baby BOOM!

Ei kommentteja: