keskiviikkona, kesäkuuta 13, 2012

Sisustusratkaisuja

Muistaakseni lupailin muuton jälkeen, että uudesta marsulasta on pian tulossa kuvia, noh eipä ole ehtinyt.

Tässä pari kuvaa muutama päivä muuton jälkeen. Virikkeistä nakkasin ison osan roskiin, koska olivat "hyvin maistuneita". Pajusiltoja ja muovikoppeja on kulutettu. Kaikki kankaisetkin virikkeet ovat pesussa. Nyt kuitenkin kun tuli uusi kerroshäkki, niin ne jäljelle jääneet virikkeet piti jotenkin jakaa näiden muiden kesken... Tyhjältä näyttää ja tyhjää on. Tosin tässä kuvassa nyt on tyhjiäkin häkkejä.

Näkymä ovelta. Vasemmalla vanha tuttu musta metallinen nelikerroksinen pikkuhäkki. Edessä oikealla iso kolmekerroksinen puuhäkki, meidän ensimmäinen. Puuhäkin vieressä vanha metallihäkki ja ikkunan vieressä uusi silmäterä. Vasemmalla mustan häkin ja ikkunan välissä on asuntoon kuuluvat kiinteät kaapit, joihin on näppärästi pakattu marsulan tavaroita. :)


Ah ihanaa kännykkälaatua. Tässä näkymä huoneen nurkasta kaappien vierestä. Metallihäkin ja puuhäkin välissä on loisteputki, joka tuo valoa sinne häkkien alakerroksiinkin.

Tällä hetkellä marsulassa on siis paljon muutakin roinaa. Sen takia en ole sitä viitsinyt kuvatakaan, kun ei ole edustuskunnossa. Firman tavaroita marsula pullollaan, hiirien terraariot, koiran nappulapussi, pahvilaatikoita ja muuta. Marsulan neliöt taisivat muutossa aika lailla tuplaantua, mutta jostain syystä se tuntuu jopa ahtaammalta kun aiemmin...

Vanhat marsulatavarat on myöskin edelleen paketissa. Ruusukeseinää en tiedä haluanko enää, koska se on semmoinen jumalaton pölypesä. Tykkäsin kyllä, kun se on sellainen kiva väripilkku. Valioplakaatit on kaikki edelleen laittamatta ja marsulan ilmoitustaulukin on jatkuvasti tiellä, ei tietenkään seinässä...

2 kommenttia:

A kirjoitti...

Onpas todella hieno ja siisti marsula! Mitä nuo häkit ovat, onko ne itse tehty vai jostain ostettu? :)

AidaD kirjoitti...

Häkit on kaikki itsetehtyjä. Metalliartesaaneja kun ollaan miehen kanssa molemmat. :)