maanantaina, lokakuuta 29, 2012

Ruotsissa näyttelyissä

Ruotsista kotiuduttu. Maailman Oikeuslääkäri sai sertin, Hiippari CK ja Hipsin ja Oikiksen kanssa oltiin kasvattajaluokan 2/8. Ykkönen oli Aniara´s am.crestit, joten hyvä suomalaiset! Jei!

Kotiin tuli kolme himalaya urosta, himalaya naaras ja sheltie naaras. Joo. "Hups", ostin sheltien. :D Pojat laitoin kaikki pesun jälkeen samaan häkkiin ja mä toivon että tulevat toimeen. Kaksi nuorta kesäkuussa syntynyttä poikaa ja yksi 2v. Matkan varrelta Turusta nappasin mukaan vielä yhden abynaaraan Caroliinalta. On muuten tismalleen sen värinen, kun ensimmäistä marsua etsiessä mielikuvani marsuista oli: golden, valkoisella piirrolla. Sievä!

Siirtelin noita omia naaraslaumojani tuolla näiden tuontien takia ja nyt siellä nämä "sopuisat laumaeläimet" nyt aloittelevat yhteiseloaan. Tiine himalaya Bubbla pistää kaikkia abyja turpaan. Nice. Kai ne siitä asettuvat. Eliksiiri on viimeisillään tiine, sieltä toivotaan kivoja lilac kantajia. Futuuri on tainut saada keskenmenon, koska aiemmin pyöristynyt napakka vatsa ei ole enää lainkaan napakka, vaan löysä ja läski...

Kädet haisee virkonille, jostain syystä mulle tulee tästä hajusta mieleen Grimasin maskeerausvärit.
Kohta kädet kesii.

1 kommentti:

Anne kirjoitti...

Onnea hyvistä tuloksista! :) Vai tuli teille sheltti maskotiksi, hupsista vain :D

Ikävä kuulla Futuurista. Pidetään vielä peukkuja sen ja Eliksiirin puolesta!