sunnuntaina, toukokuuta 19, 2013

Hypätään yli kuusta.

P-poikue syntyi perjantaina. Diileri synnytti kolme naperoa, jotka vaikuttavat kaikki oikein terhakoilta. Yhdellä vaikutti olevan ihan lupaavan näköinen kampaus.

Jätetään ihan suosiolla se Q kirjain käyttämättä. Mulla ei yksinkertaisesti ole mitään kivoja nimiä kyseiselle kirjaimelle. Kaikki Qumpparit on jotenkin niin huonoja vitsiejä enää tässä vaiheessa, ettei niistä seuraa mitään hyvää.

Maailman Motivaattori oli näyttelypäivän (eilinen lauantai) kunniaksi synnyttänyt kolme äärimmäisen vinkeän väristä abyvauvaa. R-poikasia siis. Lilaceita kaikki jollain tavalla, mutta yksi ei taida tietää haluaako olla tumma vai vaalea, koska siinä on molempia lilacin sävyjä. Kaksi muuta näyttää roaneilta kaukaa, mutta lähempää katsottuna ei yksittäisiä valkoisia karvoja olekaan, vaan pelkkää vaaleaa "huurretta". Löytyy sitten yhdestä vähän valkoisia läiskiä ja kahdesta löytyy goldeniakin. Joo, tiedän. Nyt tarttis kuvata, mutta nää on niin jänniä, ettei mikään kännykkäkameran räpsy tuo tota väriä esille. :D :D

Lemmikkitasoisia uroksia olisi kaksi kappaleta jaossa. Täytyy sanoa että ihan one-in-a-lifetime mahdollisuus tämmöisille härpäkkeille. Näistä tulee NIIIN pet luokan voittajia. Mahtimussukoita puuttuvine rusetteineen. Naaraan jätän nyt kotiin, vaikkei se olekaan turkiltaan mikään hyvä. Isänä Maailman Ufobongari ja niiden päät on niin samannäköiset kun isällään, joten pus-pus.