maanantaina, joulukuuta 16, 2013

Senaattori myyntiin

Meillä löytyi nyt Senaattorilta (n.6kk abyuros) kaihin ja rustottuman välimuotoa. En saa valokuvaa siitä (no en edes yrittänyt, mutta ei näissä olosuhteissa tällä kuvauskalustolla), joten täytyy kuvailla.

Eli kuten kaihi, huomasin sen peilaavan vaaleana/hopeisena/savuisena tietystä kulmasta. Mä heti kiroilin, että nytkö löytyy monen vuoden jälkeen uusi tapaus poikaskaihia. Mutta ei ihan kuitenkaan. Vaiva näyttää siltä, että siellä silmän takaosassa olisi tällaista rustottumaa. Väri ei ole tasaisen harmaa, vaan vähän niinkuin savukiehkuroita, länttejä. Toinen silmä on ihan tumma.

Senaattori nyt sitten ei jääkään kotiin jalostukseen. :( Höh. Mä niin siitä tykkäsin. Tai mä jätin sen kotiin siinä toivossa, josko se parantuisi iän myötä. Pentuna se oli ihan kiva. No on se nyttenkin ihan kiva, joten voi olla että mä olisin sen myynyt kuitenkin. Jalostusurokselle kun ei riitä se, että on "ihan kiva".

Myynnissä brindle abypoika. Söpö kun mikä.


Kanat on munineet melkeinpä jokainen joka päivä. Varmaan se 6 munaa viikossa per kana. :) Aika kivaa käydä keräilemässä munat pesistä. Buffy ei vieläkään osaa munia pesään, vaan tänäaamunakin muna oli ikkunalaudalla... Maatiaiset munii pesiin kiltisti.

Huomenna tulee uusi kana! :) Jei!

Ei kommentteja: