lauantaina, tammikuuta 25, 2014

Hämeenlinnassa näyttely!!!

Suomen Marsuyhdistys ry järjestää
MARSUNÄYTTELYN
lauantaina 15.2.2014 Hämeenlinnassa
Idänpään torppa, Torpantie 16

Pet-luokan tuomari: Aida Depner
Väliaikakilpailuna marsujen pukukilpailu aiheena fantasia/keskiaika, marsujen kurkunsyönti, pailuokka sekä omistajille piirustuskilpailu.

Pet-luokassa tarkastellaan sitä, miten hyvin marsu on hoidettu. Siinä arvostellaan marsun yleiskunto, käsiteltävyys, silmät, korvat, hampaat, kynnet, tassunpohjat, turkki, rasvarauhanen. Pet-luokkaan valmistaudutaan hoitamalla marsua hyvin, mikä tarkoittaa mm. oikeaa ruokintaa ja liikuntaa sekä marsun päivittäistä käsittelyä. Lisäksi marsu on syytä puunata siistiin kuntoon ennen näyttelyä: kynnet leikataan, tassunpohjat rasvataan, känsät leikataan pois, rasvarauhanen ja korvat puhdistetaan, marsun turkki pestään. Jos karva on pitkää, se pitää kammata takuttomaksi.

Näyttely alkaa klo 10.30, osallistujien tulisi olla paikalla klo 9.30. Oletettu päättymisaika noin klo 17.00.

Ilmoittautuminen:
8.2.2013 mennessä smyilmo@gmail.com. Viestin otsikoksi "HÄMEENLINNA". Sähköpostilla ilmoittautuneet saavat vahvistuksen viestinsä perille tulosta.

Jälki-ilmoittautuminen pet-luokkaan alkaa paikan päällä klo 9:00.

Ilmoittautumismaksut marsuyhdistyksen jäseniltä:
Pet-luokkaan saman omistajan ennakkoilmoittautuminen: 1. ja 2. marsu 7 €/ kpl, 3.-8. marsu 5 €/ kpl, 9.jne
3€/kpl.
Jälki-ilmoittautuminen 10€
Ei-jäsenille 15€ marsu, ennakkoon tai jälki-ilmona.

Sähköpostilla ilmoittautuneet saavat vahvistuksen viestinsä perille tulosta. Ilmoittautumiset maksetaan etukäteen Suomen Marsuyhdistys ry:n tilille FI74 1469 3000 0265 06. Viitenro: 1502141 Kuitti mukaan ilmoittautumisen yhteyteen. 

Väliaikakilpailut 1€/ kpl.
Pukukilpailu: Valmista marsullesi naamiaisasu! Aiheena fantasia/sadut/keskiaika.
Piirustuskilpailu: Aiheena fantasia/sadut/keskiaika. (Uneksiiko marsusi voikukkapellosta?)
Kurkunsyönti: kuka marsuista sisäistää annetun kurkunpalan nopeimmin.
Pariluokka: kaksi mahdollisimman samannäköistä marsua muodostaa parin. Pidä silmällä muita osallistujia, josko sieltä löytyisi marsusi kaksoisolento! Tässäkin hinta 1€/pari.
Väliaikakilpailut tuomaroi Hämeenlinnalainen roolipeliyhdistys Rajakatse Fantasia ry.
Marsuyhdistys laskee väliaikakisoistakin pisteitä viidelle parhaalle, joten kannattaa osallistua.

Yleistä:
Marsun tulee olla yli 2kk ja terve. Marsulla ei saa olla loisia, haavoja eikä se saa olla tiine tai imettävä. Eläintentarkastus on kaikille eläimille. Mikäli eläintentarkastuksessa kaksi eläintentarkastajaa toteaa marsulla olevan hylkääviä virheitä, tulee omistajan poistaa marsunsa näyttelypaikalta. Ilmoittautumismaksua ei palauteta.

Muista tarkistaa että ilmoittamasi eläimen tiedot ovat oikein näyttelyluettelossa samalla kun ilmoittaudut näyttelyn infopisteessä. Mikäli niissä on virheitä, niistä tulee ilmoittaa ennen näyttelyn alkua infopisteeseen. Näyttelyn alettua yhdistys ei vastaa virheistä.

Kaikki näytteilleasettajat sitoutuvat noudattamaan SMY:n näyttelysääntöjä. Näyttelytulokset ovat julkisia. Näyttelyä ei ole vakuutettu, vaan jokainen näytteilleasettaja vastaa itsensä tai eläimensä aiheuttamista vahingoista.

Näyttelyä koskevat kysymykset maailmalla@gmail.com

Mahdolliset muutokset ja lisäykset tullaan ilmoittamaan yhdistyksen kotisivuilla. http://marsuyhdistys.net

Ei kommentteja: