maanantaina, marraskuuta 10, 2014

Marsulan upgrade + messut

Lyhyesti messureissu. Kaksi päivää messuilla vauvaa kantoliinassa kantaen ei tee hyvää selälle. Messuilla tulee maleksittua niin hitaasti, ettei ryhti pysy hyvänä ja vauvan extrapaino etupuolella vetää vielä hartioita eteen. Rintaranka ja alaselkä on kipeenä. Lauantaina Apostolinmiekka sai sertin ja Moti kuman. Sunnuntaina Hovimestari sai sertin ja oli rop2. Molemmat valioitui. :) Aika hienoa.

Mika oli kotona laittanut viikonloppuna marsulaan kunnon kahvan. Lukon ja kahvan. Ovi menee kiinni ja pysyy kiinni, eikä sinne enää lennä pikkulintuja. Vielä olisi kiva saada siihen ihan oven päälle joku katos, mutta se taitaa olla ensi kesän asioita.

Sunnuntaina ajoin kotiin. Molemmat lapset huutaa ja nukkuu autossa vuorotellen. Ainolla oli jäänyt päiväunet väliin ja se nukahteli vähän väliä. Aunikin oli yliväsynyt, kun ei ollut millään malttanut nukkua kunnolla koko päivänä. Vain pieniä torkkuja, joten kävi varmasti ylikierroksilla, eikä saanut kunnon unta edes autossa. Huooh.

Sitten mä laitoin marsut häkkeihin ja palasin sisälle tekemään iltahommia. Aamulla kun mä meen marsulaan, niin katon yhteen häkkiin, että wtf, miksi siellä on kolme torttia, kun ei sinne kuulu kun kaks. Loput on 2 x black/white ja brindlejä. Ei helvetti... Apostolinmiekka oli viettänyt yön väärässä laumassa. Kymmenen viikon päästä nähdään vahingon laajuus. Siellä oli 4 ja 3v mummukat, yksi tosi läski 2v, loput kolme on 1-2v. Yhtä 1v lukuunottamatta kaikki on kyllä ennestään synnyttäneitä ja kaikki on samaa rotua, eikä pahasti edes sukua. Yhdellekään mä en kyllä ollut Apostolinmiekkaa mieheksi ajatellut (enkä noille vanhemmille yhtään poikuetta enää lainkaan), että nyt kyllä kyrsii pahasti. Örrimörri varmaan on ihan onnesta soikeana, jos saisi pentuja, kun se rakastaa kaikkia muidenkin naaraiden poikueita. Mutta ei-kiitos. Pistäkää sormet ristiin, ettei tästä nyt putkahda mitään.

1 kommentti:

Leeni kirjoitti...

Onneksi olkoon messumenestyksestä ja valioista :)!

Voi, Apostolinmiekka! Tiedän, että tuo on vakava asia, mutta osaat kirjoittaa niin osuvasti, että nauratti silti.. Mutta oikeasti, toivon ettei sieltä tule vahinkoraskauksia!