tiistaina, marraskuuta 24, 2015

Katse ensi vuoteen

Mä nyt olen korviani myöden liemessä PiNan kanssa, joten voin alkaa mainostamaan jo PiNan tapahtumia. :)

23.1.2016
Näyttelypaikka: Viialan Sampola, Vakkistentie 5, 37830 Viiala
Näyttelykutsu: http://pirkanmaannakertajat.net/2015/10/talvinayttely-23-1-2016/
Tälle talvinäyttelylle on luotu jo tapahtuma facebookissakin. Alustavien suunnitelmien mukaan paikalle tulee myös Eläinten Koulukuvaus. Toisinsanoen nyt on mahdollista saada ammattilaisen kuvia studioympäristössä omista lemmikeistä. Toimintatapa on sama kun koulukuvauksissakin eli maksat vain niistä kuvista, jotka loppujenlopuksi otat itsellesi. Auni sattui olemaan silloin näyttelyssä mukana. Mä otin lemmikkien lisäksi Aunista kuvia ja meistä yhteiskuva. :)

Päivämäärät on päätetty myös kolmelle muulle näyttelylle. Lajikattaus vaihtelee näyttelyittäin, mutta pet-marsut on ihan varmana jokaisessa mukana. :) Paikkakin on joka kerta sama, koska se oli mukava ja mukavan edullinen. Lyhyt matka Tampereelta, eikä mahdoton pääkaupunkiseudultakaan.
23.4.2016
27.8.2016
29.10.2016

Olkaa hyvät ja tervetuloa.

2 kommenttia:

Pauliina kirjoitti...

Sorry, mä poistin noi kolmen myöhemmän näyttelyn kutsut tuolta jo muutama päivä sitten, kun koitin korjata sitä hommelia, että saisin ne näkymään tulevissa tapahtumissa siinä sivupalkissa. Eli linkit ei nyt johda mihinkään. Sorry. :D

AidaD kirjoitti...

No perhana! :D
Tää uusin näyttely nyt pääasiassa oli se mainostuksen tarkoitus, joten eiköhän noista muista riitä sitten vaan se päivämäärä.