tiistaina, elokuuta 10, 2010

Å-poikue

Å-poikue
Fasu synnytti!
Tulin marsulaan aamuruokkimaan ja siellä nurkassa oli Fasu synnytysasennossa supistelemassa. Gia-mamma oli vieressä valmiina henkisenä tukena. Jokaisen supistuksen kohdalla Gia tökkäisi nenällään Fasua. Muuten Gia tähyili/nuuhki pyllyä ja mahan alle.
Ensimmäistä poikasta molemmat mammat nuoli ihan onnessaan! Ihana, että Fasukin nuoli poikasta, kun eka poikue löytyi kalvoissa keväällä. Toista poikasta supistellessa Gia taisi nuolla Fasun kylkeä, tai töykki nenällä. Jotenkin tosi söpöä. Jossain vaiheessa sinne työnsi oman auttavan nenänsä myös Sissi. Kahta poikasta nuolemassa kolme mammaa. Kunnon mammaklubi! Sissin avun keskeytti sen oma poikanen, joka tuli vaatimaan aamupalaa. :D Sissin oli pako siirtyä imettämään muualle.
Kolmas, neljäs ja viides poikanen tuli myöskin ongelmattomasti ja Gia on NIIIIN tohkeissaan auttamassa. Sillä vaan pyllyrusetit hytkyy, kun se nuolee niin tomerasti. Mun saapuminen marsulaan = ruokaa, joten Gia kävi ajoittain kalterin luona kerjäämässä ruokaa. Tai sit se kysyi "Enkö mä ookin hieno!"
Sain kännykän videokameralle jotain, onkohan niistä mihinkään, kun kalterin läpi koitin.

Mä oon kans ihan innoissani. Nyt en oo häkin reunalla kattomassa huolissani, vaan innoissani. Ne on niin söpöjä. Nyt Fasu tosin antoi jo vähän huomautusta Gian tunkeilusta. :D On se kiittämätön. XD

Viisi poikasta. En oo vielä pyöritelly käsissä, mutta näyttää siltä, että siellä on black, brindle, tortti ja kaksi black/white poikasta. Möngertäviä, kummastuneita, piippaavia pieniä.
Tyttö, black/golden 109g
Tämä mussukka jää kotiin.
Tyttö, tortti 103g
Tulee myyntiin.


Poika, tortti 110g
Tulee myyntiin.
Tyttö, tortti 81g
Tämä menee Lenielle tai Noralle. Kumpi tahtoo, yksi pikkuinen rusetti, mutta muuten saattaa tulla hyväkin harja.
Poika, black/white 109g
Tulee myyntiin.
Ja sit Å-nimiä, jotka loppuu -ri.
Siinä sitten keksimään viisi samantyylistä nimeä tälle poikueelle.
Jompikumpi pojista on Åliveri.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Onneks olkoon!
Aivan ihania pikku pentuja. <3
Taas kerran.

(: Riemu