tiistaina, tammikuuta 11, 2011

Kallhäll 9.1 (Ruotsi)

Käytiin Ruotsissa näyttelyssä!

Lauantaina iltapäivällä lähdettiin ajamaan kohti Turkua. Vammalasta napattiin Pauliina marsuineen kyytiin. Mika toimi siis kuskina, kun ei se oikein tykkää matkustella.

Sunnuntaina aamutuimaan sitten satamasta otettiin bussi City Terminaaliin. City Terminaalissa haahuiltiin hetken aikaa, että mihinkäs meidän nyt pitää mennä, jotta löydetään oikeaan junaan. Ruotsissa kun löytyy eri firmoja eri junille, joten tottakai me oltiin ensimmäisenä siinä väärän firman luukulla. :D Saatiin sitten neuvot oikeaan lipunmyyntipaikkaan, raiteille ja junaan. Kallhällin asemalla sitten pohdiskeltiin, että kummalle puolelle rataa meidän nyt pitäisi jatkaa. Kello on kahdeksan, joten onko näyttelypaikallakaan vielä ketään? Kenelleköhän sitä soittaisi tähän aikaan aamusta edes... Vastantulijalta kysyttiin että missä on Folkets Hus ja mies huitoi eteenpäin perin hämmentyneen näköisenä. Siinä oli valtaisa puu edessä, joten ei nähty että vastapäisen talon seinässä luki isoilla kirjaimilla "FOLKETS HUS". Marsuväen neuvojen mukaan kävelymatkaa oli 1-2min ja oltiin valmistauduttu 1-2km kävelymatkaan. Minuutti oli tosiaan oikea aika-arvio! Näppärää!

Näyttely meni mukavasti. Maailman X-elent Elmeri sai sertin ja oli luokkavoittaja. Pauliinan magpie sai myöskin sertin. Kurkunsyöntikisassa Marsesteri voitti välierän ja oli finaalin viides. Pet näyttely oli tupla ja Marsesteri sai molemmista arvosteluista silver-tarran. Nyt Marsesteri on siis Ruotsin Guld Pet, kun tarroja on kasassa yli kolme. Onkohan Marsesteri ensimmäinen GP suomessa? Ensimmäisessä PPM pöydässä Marsesteri oli PPM1 ja toisessa valinnassa PPM2!!! Marsesteri on NIIN iskussa! Mussukka.

Takaisin tullessa matka sujui aivan yhtä sujuvasti kun tullessakin. Oltiin satamassa jonottamassa laivaan pääsyä jo ennen laivan saapumista satamaan.

Ei kommentteja: