sunnuntaina, tammikuuta 23, 2011

Turun näyttely

Turun näyttelyssä mulla oli esillä hävytön määrä abyipanoita.
Baby luokassa vielä kaikki: Batteri, Bemari, Basaari (oli jäänyt kotiin aamutuimaan), Citymaasturi, Compensaattori, Civilisaattori ja Dekametri. Citymaasturi sai jopa sertin! Anun hieno Winniepigs uros voitti babyluokan ja City oli toinen. Olin melko yllättynyt. Muuten järjestys ei ollut ennakkoarvailuista juurikaan poikkeava. Himppasen kirosin Basaarin kotiin unohtamista... Ihan vähän vain. Mut ei sitä voi aamutuimaan muistaa. Ei voi muistaa vaikka on muistilappu. Ei voi muistaa ETENKÄÄN kun on muistilappu, jossa ei Basaarin nimeä lukenut lainkaan. Hyvä minä. Muistilapun olin tässä koneella kirjottanut ilmoittautumisviestistä, mutta oli jotain vähän vilahtanut ohi.

Avoimessa luokassa oli seuraava ylläri. Siellä oli Chrysleri, Hei-Huppari (Heidi) ja suklaa Wallhamra Soul (Eki). Chrysleri voitti, Eki oli toka ja Heidi kolmas! Siis suklaahärpäke meni hienosta Heidistä ohi! Wow! Chrysleri oli loppujenlopuksi rop1+serti+BIS7! Se on NIIN mussukka.

Pet luokka meni mukavasti. Siellä oli Marsesteri, Matahari, Särmis ja Impaktori. Kaikki sai KuPat, Marsesteri sai KuMan. Matahari oli tuomarin suosikki ja Marsesteri oli PPM5! Marsesteri on mussu!

Ei kommentteja: