maanantaina, huhtikuuta 01, 2013

Lämpötilat

Nyt kun on erillinen marsula, niin oon ollu vähän kummissani noiden lämpötilojen kanssa. Muuttopäivänä marsulahan oli aivan ovet levällän. Autotalli kun on, niin ovethan on suurinpiirtein yhtä leveät kun marsula. Lämpöä muuttopäivänä oli noin 5 astetta, joten marsula oli yhtä vilpoinen.

Abyt näyttää kyllä komeilta, kun ne pörhistelee karvojaan, mutta himalayat näyttää kaikki järjestään vähintäänkin surkeilta pörhistellessään. Raukkoja.

No lauantaina marsulaa kasatessa tosiaan lämpöä oli 5 astetta. Patterit eivät lämmittäneet, koska talokin oli "kylmänä". Vain peruslämmöllä, joka tarkoitti sitä, että vesikiertojärjestelmän veden lämpö oli 20. Talossa lämpöä 8 astetta. On ollut siis asumattomana peruslämmöllä pari viikkoa. Talo on puulämmitteinen ja tajuttiin tosiaan vasta iltasella, että on vähän vilu. Koko päivän talossakin ollut "avoimet ovet", kun ihmiset kulkee edestakaisin ulkovaatteilla. Noh. Marsut olivat hönkineet lämpötilan itsekseen jo 13, sitten juuri ennenkun laitoin valot illalla pois. Kosteutta oli enemmän kun oletin.

Lämmitys on sen jälkeen toiminut normaalisti, mutta mä en niitä pattereita osaa käyttää. Nyt on ollut lämpö siinä 15 ja 20 välillä. Kosteus on huomattava. Noh, kestää muutenkin tutustua tähän taloon. Tehdään autotallin oviin toisetkin tuuletusräppänät. Alhaalla sellaiset jo on, mutta ylös vielä toiset.

Ei kommentteja: