keskiviikkona, marraskuuta 13, 2013

Marsunomistajan vinkkejä osa 1000...

Kun aiot siivota 17 häkkiä, tarkasta purun riittävyys ENNEN tyhjentämistä. Yhdeksään häkkiin riitti purut ja turpeet, loput sai elää maton päällä. Matto onneksi on marsun mielestä hurjan kiva. Voi kun en olis hävittänyt niitä pissalaatikoita Ikaalisissa pari vuotta sitten. Mattopyykki ei onnistu kotipesukoneella, joten pesulareissuksi menee. Ei noita viitsi jättää pissaisena ensi kesän matonpesuihin kuitenkaan.

Marsut ovat tyytyväisiä kuitenkin. :)
Edessä Särmis. Takana Hissi, Hymy ja Pleini.


4 kommenttia:

M kirjoitti...

Heheh voi ei, kuulostaa aivan miun toikkaroinneiltani! Tosin meinasin lähitulevaisuudessa ihan tietoisesti kokeilla tytöille häkkiin pyyhkeitä (mattojen sijaan;), mitenhän he niihin reagoisivat.. :D

-M

Leeni kirjoitti...

Mä pesen koneessa matotkin, vaikka äiti kieltää. Ei oo menny rikki, vielä :D pienissä matoissa ei oo ongelmaa, 180 cm pituisissa jo linkous yskii..

AidaD kirjoitti...

Mä oon pessy kans aiemmin just noita mattoja koneessa. Pesun jälkeen aina tuoksahti palanut kumi (ja haju jäi joskus mattoihinkin), joten nyt kun noita on niin paljon, ettei viitti kone-parkaa kiusata enempää.

Ei siinä pesussa mitään vikaa, mut ne linkousyritykset on aika säälittäviä. :D

Leeni kirjoitti...

Oho, hyi! mun on jo pitkän aikaa pitänyt leikata isot matot muutamaan osaan, jotta se linkous sujuis paremmin.. Taidankin tehdä sen heti :D hankalaa vaan kun tuskin saumuri mahtaa mitään räsymatolle niin pitää sitten käsin päätellä reunat..