sunnuntaina, joulukuuta 28, 2014

V-poikue

Ihanat V-poikset syntyivät ja sieltä tapitti vastaan kolme uutta pientä elämää! Emä Maailman Wisionääri ja isä Maailman Wattimittari. Mä jotenkin odotin, että joku muu olisi synnyttänyt ensin, jotta näistäkin olisi tullut W-poikasia. Tässä on nyt jotenkin ollut tapana, että jos on mahdollista poikasten osua samalle kirjaimelle emon kanssa, se myös osuu. :D Nytkin on ollut kahdeksan naarasta, jotka voivat synnyttä ihan missä järjestyksessä tahansa, niin tottakai osuu kirjaimet näin lähelle toisisaan.

Mutta millaisia ovat nämä tuoreet pienet Maailman kansalaiset. Chocolate/white naaras, aika pieni ja pystykorvainen. Tortoiseshell&wihte naaras, pieni ja todella todella hieno turkki, kunnes huomasin, että toiselta kyljeltä puuttuu rusetti vallan kokonaan... Tortoiseshell&white uros, joka paineli jo pitkällä toisella puolella häkkiä. Mamma ei ollut ehtinyt tältä vauhtiviikarilta edes putsaamaan selän päältä kaikkia kalvoja pois, vaan siihen se oli kuivunut kiinni. Turkista en siis osaa sanoa sen enempää, mutta etuosa näyttää lupaavalta ja pää todella hyvältä. Poitsu oli isoin.

Ihanaa! Ihanaa, ihanaa, ihanaa!

Chocolate/white naaras on Maailman Vaalipiiri, tsw naaras on Maailman Vankikarkuri ja tsw uros on Maailman Valtiovarainministeri.

Mä pelkäsin Wisin synnytystä, koska Wisi on ensisynnyttäjä ja se on itse jo pahasti "yli-ikäinen". Syntynyt elokuussa 2013.


Zoo-mamma vaikuttaa voivan ihan hyvin kuolleista pennuista huolimatta.

1 kommentti:

anna kirjoitti...

Hurjasti onnea pienistä! Pieni ja pystykorvainen lapsukainen kuulostaa aivan mahtavalta, jään odottelemaan kuvia :D